Bli medlem redan idag!

Fyll i dina uppgifter för att bli klubbkompis med Agne Simonsson, Niclas Sjöstedt, Marcus Allbäck och många fler. När anmälan är ifylld och du betalat in avgiften kommer vi att skicka ditt medlemskort med posten.

Vid allmänna frågor om medlemskap kontakta: medlem@ois.se

0
medlemmar

Bli medlem i Sveriges äldsta och anrikaste fotbollsförening!

Inbetalning sker via Bankgiro 5534-2836

Ni som bor utomlands men ändå är ÖISare kan ändå bli medlemmar. Ni behöver bara använda er av den här informationen istället:

IBAN: SE13 6000 0000 0002 2774 7771
BIC: HANDSESS
Kontonummer: 5534-2836

Handelsbanken
Box 35001
400 24 Göteborg

Medlemsavgifter 2017
Vuxen: 450 kr
Ungdom (under 18 år): 250 kr
Pensionär: 250 kr
Superöisare 1.000 kr
Familj (2 vuxna & 2 barn): 1.000 kr

Om ni har några mer frågor om hur man blir medlem i ÖIS om man bor utomlands så kan ni kontakta Tina Küchler på tina.kuchler@ois.se

Balders Hage

Supporterklubb

Supporterklubben Balders Hage är ÖIS officiella supporterklubb. Föreningen är bildad 1951 och en av landets absolut äldsta supporterklubbar. Namnet Balders Hage härrör från platsen där ÖIS bildades och var också namnet på ÖIS första idrottsplats. Balders Hage arbetar aktivt för att stödja ÖIS verksamhet. Det gör de exempelvis genom att stödja ungdomsfotbollen, stå i insläpp på träningsmatcher, ta fram ÖIS-iga souvenirer samt vara en resurs och samarbetspartner för folket på ÖIS-gården. Under fotbollssäsongen är en av Balders Hages huvuduppgifter att arrangera bortaresor för supportrar. Bli medlem hos Balders Hage så får du rabatt på såväl resor som souvenirer samtidigt som du stödjer världens bästa Sällskap.

Supportershop

Här hittar ni Balders Hages egna utvalda supportersouvenirer.

HJÄRTEFRÅGOR

Grundaren av vårt kära idrottssällskap, Wilhelm Friberg, var mån om att se till även de som hade mindre gott ställt eller på annat sätt var i nöd hade det bra. Att ge stöd och ställa upp för andra är något som ÖIS värnar högt. Läs mer om våra hjärtefrågor här.

Gräsroten

Varje år ger Gräsroten 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige. Varje gång en föreningsfadder spelar hos Svenska Spel får den föreningen poäng. Poängen avgör hur stor andel klubben får när Gräsroten betalar ut 50 miljoner kronor en gång om året. År 2016 fick ÖIS ungdomsverksamhet 252 655 kr genom Gräsroten.