Nyheter


I morgon lördag drar vi igång säsongen 2018

5 januari 2018

Lördagen 6 januari är det äntligen dags att starta upp säsongen 2018 ordentligt. 10.00 drar a-laget igång årets första träning på ÖIS-gården. Efter träningen hålls ett supporterforum med start 12.00. Balders Hages ordförande Sandra Arvidsson intervjuar Thomas Askebrand. Varmt välkommen till ÖIS-gården.

Precis som i fjol är årets första träning lagd så att så många ÖIS:are som möjligt ska ha möjlighet att till ÖIS-gården för att bevittna träningen.

– Deg var en självklarhet att lägga om träningen till en lördag efter supportrarnas önskemål. Nu hoppas vi att fansen går man ur huse och välkomnar alla nya spelare och gamla spelare också så klart, säger assisterande tränare Fredrik Björck.

I samband med träningen kommer att kiosken vara öppen för den som är sugen på fika, korv med bröd eller dylikt. Dessutom finns möjligheten att inhandla sitt årskort om du ännu inte har gjort det.

När träningen är avslutad kommer Thomas Askebrand att stå till förfogande från 12.00. Balders Hages ordförande Sandra Arvidsson kommer att vara moderator och intervjua Thomas inför intresserade supportrar som sedan kan ställa sina egna frågor till vår nya tränare.

– Vi står inför en otroligt spännande säsong och den kan knappast börja på ett bättre sätt. Jag hoppas att det blir fullt med folk på ÖIS-gården på lördag. Det känns superbra att Thomas Askebrand tar sig tid att träffa oss supportrar. Jag har fått äran att leda samtalet, men det är intresset och frågor från alla supportrar som gör det intressant. Så jag hoppas alla tar med sina frågor och kommer upp och deltar i pratstunden. Det är vi, alla, som är ÖIS, säger Sandra Arvidsson.

Alla är välkomna till att närvara och deltaga i supporterforumet lördag 6 januari 12.00. En lättare lunch i form av mackor kommer att serveras. Varmt välkommen till ÖIS-gården.

 

Missa inte!

Fyll vår tröja med kärlek – Sätt ditt namn på världens vackraste tröja

Följ ÖIS 2018 – Köp årskort

Kolla in vår nya webshop Store 1887

 

Text: Johan Velagic