Nyheter


Revansch på Norrby IF

ÖIS tog revansch på Norrby IF.

Det var ett rödblått lag som sökte revansch syntes kanske de första minuterna men förutom det var första halvlek inget att glädjas åt från rödblått håll. en halvlek med många misstag från båda håll var Norrby det bättre laget och 0-0 var ett resultat som Sällskapet fick vara nöjda med sett till matchbilden.

Andra halvleken inledde ÖIS bättre men det kom ändå som aningen oväntat när ÖIS i den 54:e minuten kunde göra 1-0 genom den interna skytteliga ledaren Aílton Almeida. Det var Kevin Ackermann som avancerade mot straffområdet och medan Adam Bergmark Wiberg stack iväg åt ena hållet med sin försvarare petade Ackermann bollen åt andra hållet och hittade Almeida som i samma rörelse tog emot bollen med ena och strumprullade in den med den andra.

Strax därefter kom 2-0 när Adam Bergmark Wiberg snodde åt sig en boll från bortalagets vänsterback och satte av i djupled. Med sig hade han både Aílton Almeida och Marokhy Ndione men valde eget avslut och det med den äran. Distinkt avslut mellan fötterna på Mergim Krasniqi i bortamålet och 2-0 var ett faktum i minut 61.

En ledning som höll sig hela matchen ut och innebär tre viktiga poäng för Sällskapet som får revansch efter måndagens nederlag.