Nu släpps biljetterna till Originalderbyt 11 maj - Örgryte Fotboll

Nu släpps biljetterna till Originalderbyt 11 maj

Nu är biljetterna till Originalderbyt släppta – 120 år av rivalitet. Säkra din plats på Gamla Ullevi den 11 maj klockan 19.00!

För 120 år sedan spelades Sveriges första fotbollsderby. I år ska vi försöka fira detta jubileum med en efterlängtad rödblå derbyvinst. Stödet på läktaren blir en nyckelfaktor. Köp din biljett redan i dag så hjälps vi åt att ta de där tre poängen i Sveriges äldsta fotbollsderby – 120 år av rivalitet.

Från och med klockan 12.00 i dag torsdag finns biljetterna uppe till försäljning. Som vanligt uppmanar vi alla att köpa biljetterna som förköp. Det gör du som alltid på Ticketmaster.

 

Arenaplan för Originalderbyt
Arenaplanen Originalderbyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla exakta priser för samtliga sektioner finner du på Ticketmaster.

Precis som vanligt kommer ÖIS-klacken att hålla hus på sektion I och G. Östra Stå kommer att göra ett tifo och samtliga på denna sektion kommer då att vara en del av själva tifot. Därmed ber vi er att ha detta i åtanke när du köper dina biljetter.

 

Derbyerbjudanden

Gruppbiljetter
Vi har satt ihop ett läktarpaket. Perfekt för företag, personer med extra stor släkt eller kompisgänget.
20 biljetter för 2 500 kronor.
50 biljetter för 5 000 kronor.

Ungdomslagspaket
Vi erbjuder även specialbiljetter till ungdomslag där ni får 20 spelarbiljetter samt två ledarbiljetter för 750 kronor på ungdomsläktaren på sektion J och H.

ÖIS Exklusiv
Vill du sitta lite extra bekvämt under matchen ska du köra på detta alternativ. För 285 kronor får du en vadderad, numrerad sittplats på Västra läktaren, sektion F5.

ÖIS Exklusiv – Dawitläktaren
Platser för dig som vill få ut maximalt av din matchupplevelse. Här sitter du centrerat och kommer riktigt nära plan, precis ovanför avbytarbåsen och spelartunneln. Här har du även toalett och bar i direkt anslutning. Blir det kallt har du möjlighet till både filt eller följa matchen inifrån. För ytterligare info och pris vänligen kontakta Björn Nilsson, 031-357 97 11.

Halva priset till efterföljande hemmamatch
Du som köper biljett till Derbyt kommer att få en kampanjkod skickad till dig dagarna efter Derbyt. Med denna kod kan du sedan köpa dina biljetter för halva priset till nästa efterföljande hemmamatch mot Falkenbergs FF.

För att ta del av Gruppbiljetter, Ungdomspaketet och ÖIS Exklusiv – Dawitläktaren kontaktar du Björn Nilsson, 031-357 97 11.

 

Biljettintäkter till respektive klubb
Precis som i fjol har vi i år har vi en överenskommelse om hur sektioner och intäkter ska fördelas. Samarbetet och den här modellen gör att pengarna för de biljetter du köper till ÖIS sektioner tillfaller oss. Intäkterna för ÖIS tilldelade platser går alltså till klubben. Detsamma gäller således för bortalaget och deras sektioner.

 

Bortasupportrar
Vår motståndare i Derbyt har ansvaret för biljettförsäljningen till sina sektioner. Därmed ber vi dig som är supporter till bortalaget att uppdatera sig här.

 

Sprid Derbyaffischer
Var med och sprid Derbyaffischerna så hjälps vi åt att fylla Gamla Ullevi 11 maj!

 

Nästa hemmamatch
Innan Derbyt har vi en hemmamatch mot Östers IF. Den spelas måndagen 1 maj klockan 15.00 på Gamla Ullevi. Biljetter till den matchen köper du här.

 

Derbyt.se
Vi hänvisar dig till hemsidan derbyt.se. Där kommer vi att samla all information kring Originalderbyt 11 maj 2017.

 

Text: Johan Velagic

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedIn