Nyheter


Nu släpps biljetterna till Originalderbyt

21 maj 2018

I dag måndag 21 maj släpptes biljetterna till Originalderbyt mot Gais. Nu är det dags för ett nytt kapitel i den över 120-åriga rivaliteten klubbarna emellan. Säkra din plats på Gamla Ullevi tisdagen 12 juni klockan 19.00!

Det är dags för en ny match i Sveriges äldsta fotbollsderby. Det var tolv år sedan senast det blev en rödblå triumf. I år har säsongen inletts på ett strålande vis och på det spåret ska det fortsätta. Se till att köpa din biljett så hjälps vi åt att ta de där tre poängen i Sveriges äldsta fotbollsderby – Tillsammans.

Från och med i dag måndag 21 maj finns biljetterna uppe till försäljning. Som vanligt uppmanar vi alla att köpa sina biljetter som förköp på webben eller i Ticketmasters app.

ÖIS-klacken kommer att vara belägen på sektion P och B, övre etage på södra kortsidan. För sittplats har ÖIS tilldelats hela sektion D samt sektion C2 och C3.

Precis som i fjol har vi i år en överenskommelse om hur sektioner och intäkter ska fördelas. Samarbetet och den här modellen gör att pengarna för de biljetter du köper till ÖIS sektioner tillfaller ÖIS Fotboll. Detsamma gäller således för motståndarlaget och deras sektioner.

Nu sluter vi oss än en gång samman och gör vårderbyt till vår hemmamatch. Framåt Rödblått!

Direkt till biljettbokningen till Orignalderbyt 12 juni

 

Missa inte!

Biljetter till nästa hemmamatch: ÖIS – IFK Värnamo 23 maj

Följ ÖIS 2018 – Köp årskort

Kolla in vår webshop Store 1887

 

Text: Johan Velagic