Nyheter


Nu släpps Bortakortet 2019

För tredje året i rad lanseras Bortakortet. Kortet som ger dig inträde för ÖIS samtliga bortamatcher i Superettan i år. I dag tisdag inleder ÖIS sin försäljning av Bortakorten 2019.

Klubbarna i Superettan har tillsammans med SEF tagit fram Bortakortet med syftet att uppmuntra supportrar att resa land och rike för att stödja sitt lag på bortaplan för ett bra pris.

Varje klubb har tilldelats 100 stycken bortakort vardera. Priset är 800 kronor/kort vilket ger ett snittpris på 53 kronor/match. Ett prisvärt sätt att se sitt lags samtliga bortamatcher säsongen 2019.

Kortet administreras och säljs av respektive Superettanklubb. ÖIS inleder sin försäljning av Bortakortet i dag tisdag 22 januari. Försäljningsperioden pågår fram till 14 mars. Kortet gäller som inträde på den angivna bortasektionen till samtliga ÖIS bortamatcher i Superettan 2019.

» Köp ditt bortakort 2019

Kortet kan du hämta ut på Gamla Ullevi eller få hemskickat till dig. I så fall levereras det i god tid innan säsongen drar igång.

Kortet är inte personligt och kundregistret är enbart till för att kunna hjälpa till vid förlorat kort. Uppgifterna skickas inte vidare till SEF.

Eftersom det finns begränsat med kort är det principen “först till kvarn” som gäller.

Vart går pengarna?
Klubbarna i Superettan behåller själva 50 procent av sin försäljning av Bortakortet. De andra 50 procenten betalas av klubben in till Svensk Elitfotboll som sedan fördelar intäkterna jämnt mellan alla Superettanklubbarna.

För frågor om bortakortet är ni välkomna att höra av er till vår SLO Frida Nywertz.
Mail: slo@ois.se
Telefon: 
076-268 89 62

 

Missa inte!

Årskort 2019 – Upplev ÖIS på plats i år

Klä dig varmt – Kolla in vår webshop Store 1887

Läs om ÖIS nyförvärv 2019