Nyheter


ÖIS åker till Spanien på träningsläger

19 januari 2018

Mellan 8-16 mars åker ÖIS ner till San Sebastián på träningsläger för att ladda upp inför årets säsong. Lägret görs möjligt tack vare vår nya huvudpartner Adiga och genomförs på Real Sociedads anläggning.

– Sedan Adiga startade 2010 har Spanien varit en självklar källa för rekrytering av ingenjörer. Sedan hösten 2017 har vi dessutom ett kontor i San Sebastián. Att vi med våra kontakter i San Sebastián har kunnat föra Real Sociedad och ÖIS närmare varandra känns väldigt bra. Nu hoppas vi att ÖIS och Real Sociedad tecknar ett långsiktigt avtal där bägge klubbarna drar nytta av varandra, säger Adigas VD Ricardo Heras.

Under träningslägret kommer ÖIS att ha tillgång till Real Sociedads högklassiga träningsanläggning.

– Det är ytterligare ett sätt att närma oss varandra i väntan på ett samarbetsavtal mellan klubbarna, vi är tacksamma över möjligheten. Tacksamma till både Adiga och Real Sociedad som möjliggör detta träningsläger och ger vårt a-lag bästa möjliga förutsättning att ladda upp för en spännande säsong, säger ÖIS verksamhetschef Niklas Allbäck.

Träningslägret pågår 8-16 mars i San Sebastián, Spanien. Veckan efter att laget kommit hem igen är det dags för genrepet mot IFK Göteborg 24 mars. Kort därefter drar Superettan igång med bortamatch mot Varberg 3 april.

– Det är skitbra att vi får den här möjligheten, speciellt nu när vi har så många nya spelare och ny tränare. Det ger oss jättebra förutsättningar att slipa på en hel del och komma ihop som lag och grupp. Det brukar göra mycket för sammanhållningen i laget och killarna får lära känna varandra. När man har killarna 24/7 kan man dra i lite småsaker på ett annat sätt än hemma. Sen är det skönt att få komma iväg och få fina gräsmattor, säger Fredrik Björck.

ÖIS kommer också att ta fram ett erbjudande för partners att åka med och delta vid inledningen av träningslägret. Mer information om detta i början av nästa vecka.

Till sommaren återvänder även Camp Sociedad för tredje året i rad till Göteborg och ÖIS-gården mellan den 25-29 juni. Passa på och anmäl er till en av Sveriges bästa och mest uppskattade lovfotbollsskolor redan nu. Anmäl dig här!

Vänligen notera att den planerade träningsmatchen mot Varberg 10 mars inte blir av utan stryks i och med träningslägret.

 

Missa inte!

Följ ÖIS 2018 – Köp årskort

Kolla in vår nya webshop Store 1887

 

Text: Johan Velagic