Nyheter


ÖIS ändrar i sin läktarplanering för Genrepet

21 mars 2018

Under de sista dagarna har det förekommit diskussioner kring ÖIS klacks placering på arenan vid Genrepet. ÖIS har nu tagit ett beslut om att ändra om i de sektioner som tillhör ÖIS supporters under matchen mot IFK Göteborg på lördag den 24:e mars klockan 13.00.

ÖIS klack hänvisas nu i första hand till sektionerna P & B (Övre södra etage), Entré 1.

Sektionerna kommer från och med nu säljas onumrerade.

Personer som redan erhållit eller köpt biljett till sektionerna A-O (Bortasupporters) behöver inte byta er befintliga biljett utan denna kommer fortsatt att gälla som entré till övre etaget. Fortfarande gäller ingång via samma entré, det vill säga Entré 1 som är ingång via Smålandsgatan.

Prissättning är enligt tidigare som på övriga arenan.

I och med denna förändring kommer ÖIS behöva stänga sektion A-O (Nedre etage, ståplats) och ingen försäljning på denna sektion kommer från och med nu ske.

Niklas Allbäck, klubbchef
– Förhoppningen med genrepet mot blåvitt har alltid varit att skapa en fotbollsfest med mycket folk, härlig fotboll, mycket sång och höja intresset kring fotbollen i Göteborg. Vi har under hela planeringen försökt optimera så att vi kan erbjuda så många som möjligt ett säkert, trevligt, prisvärt och genomtänkt arrangemang. Ibland blir det dock fel. Sent i förra veckan nåddes vi av kritik för vår placering av klacken och vår läktarplanering. Vi har nu tillsammans med IFK och GotEvent hittat en lösning som vi hoppas och tror blir bra för alla parter.

Detta medför en större förändring av vår läktarplanering. Vi hoppas nu att vi kan tillfredsställa alla parter för på så sätt bidra till att Genrepet blir den fotbollsfest som vi alla hoppas på. Att de grupperingar som tidigare utannonserat att de inte ämnar gå på matchen ändrar sig och sluter upp för att stötta våra spelare och ger dem bästa möjliga förutsättning att prestera på plan.

Nedan kan du se den nya arenaskissen vid Genrepet på lördag.

 

Missa inte!

Biljetter till Genrepet

Följ ÖIS 2018 – Köp årskort

Kolla in vår nya webshop Store 1887