Nyheter


ÖIS förlänger kontraktet med Daniel Paulson

ÖIS Fotboll och lagkapten Daniel Paulson har kommit överens om en kontraktsförlängning på två år. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2020.

Ni har koll på hans resa. Från maskot, via klacken, till lagkapten i Sveriges äldsta fotbollsklubb. Daniel Paulson har varit ÖIS:are sedan barnsben och anslöt till Sällskapet redan som 16-åring från moderklubben Öjersjö IF.

I fjol nådde han milstolpen 100 seriematcher för klubben och tidigare i år belönades 22-åringen med kaptensbindeln. Denna säsong har mittfältaren gjort tre mål och lika många assister på 15 matcher.

I dag fredag skrev lagkaptenen på för ytterligare två år. Paulsons nya kontrakt sträcker sig således över säsongen 2020.

Thomas Askebrand, huvudtränare
– Jag är otroligt glad och tacksam över att han förlänger med ÖIS. Det är vår kapten och han leder laget på sitt sätt både på och utanför planen. Det är en fantastisk människa. Det känns väldigt bra att han blir kvar hos oss. Extra skönt är det även att han, precis som Gurra, själv stått i den finaste klacken och nu får möjlighet att bjuda tillbaka ute på planen.

Daniel Paulson
– Det känns fantastiskt att det är klart. Det ska bli väldigt kul att fortsätta spela för ÖIS som är en klubb som betyder jättemycket för mig. Den har alltid gjort det och kommer alltid att göra det. Vi har någonting bra på gång som jag verkligen vill vara med på. Jag ser fram emot de kommande säsongerna och försöka hjälpa ÖIS upp i Allsvenskan tillsammans med våra fantastiska supportrar.

FAKTA
Namn: Daniel Paulson
Född: 23 september 1995
Position: Yttermittfältare
Moderklubb: Öjersjö IF
Tidigare klubbar: Öjersjö IF

Missa inte!

Var med när det avgörs – Boka ditt halvårskort i dag
Biljetterna till Originalderbyt släppta – Säkra din plats i dag
Nästa hemmamatch: Helsingborgs IF 14 augusti