ÖIS förlänger med Hans Gren - Örgryte Fotboll

ÖIS förlänger med Hans Gren

ÖIS och Hans Gren har kommit överens om en förlängning. Gren fortsätter sin roll som spelarutvecklare i akademin även över 2018.

59-årige Hans Gren har en lång och gedigen fotbollsbakgrund. Som spelare nådde han som högst Division 1 (Superettan på den tiden) med Västra Frölunda. Som ledare nådde han sen högre.

Gren har ett förflutet med olika uppdrag i en rad olika klubbar, både på ungdomssidan och i seniorverksamheten. IF Elfsborg, IFK Göteborg, Östers IF och Gais är några av klubbarna han har varit verksam i. Så sent som 2008-2009 var han assisterande tränare i Malmö FF.

2014 anslöt Hans Gren till ÖIS och är i år inne på sin fjärde säsong i föreningen. Nu står det klart att det blir ytterligare en säsong. ÖIS och Gren har nämligen kommit överens om att förlänga kontraktet med ett år.

– Vi är i en process som startade för ett antal år sedan när jag kom till ÖIS. Det är en resa vi håller på med och vi känner oss inte färdiga. Vi är på god väg att etablera oss som en av de bästa akademierna i staden. Vår målsättning inför i år var att utmana Häcken och IFK Göteborg. Vi är inte riktigt där än, men vi närmar oss, säger Hans Gren.

Verksamhetschef Niklas Allbäck:
– Det är oerhört glädjande att vi har kommit överens med Hans om ett kontrakt över 2018. Den första pusselbiten i akademins organisation nästa år är nu lagd. Jag ser fram emot att fortsätta det goda samarbete vi har under de kommande 1,5 året.

 

Biljetter till Originalderbyt 4 september

 

Text: Johan Velagic

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedIn