Nyheter


ÖIS Fotboll förändrar den sportsliga organisationen

Igår kväll tog styrelsen beslut om att genomföra förändringar i den sportsliga organisationen kring vårt herrlag.

Förändringen innebär att Keith Millen inte längre leder laget i sin roll som huvudtränare. ÖIS Fotboll kommer att inleda förhandlingar med Keith Millen inom kort.

Från och med idag, och resterande delen av säsongen leder Sören Börjesson och Miguel Beas representationslaget tillsammans med Igor Krulj och övriga ledare i organisationen. Igor Krulj kommer fortsatt ha fokus på sin roll som Sportchef för att fortsätta bygga ett starkt ÖIS 2021 och framåt, samtidigt som han finns med som en resurs på träningsplanen och i samband med match.

 

  • Miguel Beas
  • Sören Börjesson

”Efter många diskussioner och flera möten med inblandade har vi värderat flera alternativ och kommit fram till att detta är den bästa lösningen för ÖIS Fotboll. Vi kan konstatera att utfallet av säsongen 2020 hittills inte blivit på det sätt som vi önskade. Vi har självklart vår del av ansvaret i detta och beklagar verkligen att vi inte lyckats bättre. 

Vi anser oss ha en väldigt bra och utvecklingsbar spelartrupp som vi tror på och vi hoppas nu när vi gör denna förändring att vi får en bättre utväxling av den resterande delen av säsongen 2020 

Nu samlas vi runt laget och stöttar dem i den viktiga avslutningen av säsongen”

Joacim Nordh               George Mourad

Ordförande                     Ansvarig Seniorfotboll