Nyheter


ÖIS Fotboll kallar till medlemsmöte

Med anledning av den pågående pandemin och de riktlinjer Folkhälsomyndigheten gett så har styrelsen ännu inte kallat till årets första medlemsmöte. Men nu är det dags för årets första och det kommer att ske i digital form 26 oktober 18.00.

 

2020 har utan tvekan varit ett av de tuffaste åren hittills. Ett år utan publik och stora evenemang har slagit hårt mot alla landets föreningar och ÖIS Fotboll är inget undantag. Permitteringar och en imponerande vilja från medlemmar och partners att hjälpa till har delvis dämpat påverkan av Covid, och utan dessa stöd hade vi suttit i en helt annan sits idag. Regeringens besked om ett eventuellt undantag i ordningslagen för sittande evenemang är givetvis ett steg i rätt riktning, men kompenserar inte på långa vägar för året som varit sett till uteblivna publikintäkter. Om vi räknar samma de pengar vi fått in genom insamlingar, stödbiljetter, derbytröjor och ökat antal medlemsavgifter närmar vi oss miljonen. Det täcker till viss del intäktsbortfallet vi sett under året men situationen är fortfarande ansträngd och framtiden oviss. Styrelsen tillsammans med alla anställda jobbar dock hårt varje dag för att se till att vi tar oss igenom året på bästa sätt.

För att informera om läget i föreningen och låta er medlemmar få en med detaljerad bild av läget bjuder vi nu in till medlemsmöte. Mötet sker den 26 oktober 18.00. Mötet kommer ske digitalt via plattformen Cisco Webex Meetings. Du laddar ned programvaran här (välj “Cisco Webex Meetings).

Mötet kommer som vanligt innehålla rapport från de olika utskotten och en redogörelse för läget i föreningen just nu. Då mötet sker digitalt och möjligheten att svara på frågor under pågående möte kommer vara begränsad, vill vi att ni skickar in era frågor i förväg i formuläret nedan eller i ett mail till kansli@oisfotboll.se. Allra senast datum för att skicka in frågor är den 25 oktober.

Vill ni medverka på mötet anmäler ni er via formuläret nedan, dock måste anmälan vara oss tillhanda senast 25 oktober för att vi ska hinna administrera alla inbjudningslänkar.

Alla som anmält sig kommer få en inbjudan via den mailadress ni angett i formuläret under förmiddagen 26 oktober.

Notera att du måste vara medlem för att deltaga på mötet.