Nyheter


ÖIS Fotboll och Hvitfeldtska Elevkår sluter samarbetsavtal

ÖIS Fotboll är mycket stolta att kunna presentera ett unikt samarbetsavtal med Hvitfeldtska Elevkår.

Elevkåren på Hvitfeldtskagymnasiet organiserar ca 1500 av eleverna på Göteborgs största skola och är en av stadens mest aktiva elevkårer. Nu är de också en samarbetspartner till ÖIS Fotboll.

Avtalet ger Hvitfeldtska Elevkårs medlemmar rabatt på biljetter till herrlagets matcher på Gamla Ullevi men i avtalet finns även framtida event som ÖIS Fotboll och Hvitfeldtska Elevkår anordnar tillsammans.

Ella Jansson, ordförande Hvitfeldtska Elevkår

– Vi ser fram emot årets samarbete, och är nyfikna på vad det kan föra med sig! Kvalitativ fotboll är alltid lika njutbart att se på, och det känns väldigt kul att införa det som en del av vår verksamhet i år.

Felix Jonsson, media och kommunikationsansvarig ÖIS Fotboll

– Detta känns väldigt spännande! Vi ser att det finns många ungdomar i vår stad som ännu inte börjat gå på inhemsk fotboll och att vi då kan erbjuda detta till stadens största gymnasieskola känns väldigt bra. Just nu är en tuff tid men till höstterminen vill vi se till att samarbetet är i full blom!

Tyvärr är Hvitfeldtskagymnasiet, likt andra gymnasieskolor, just nu stängd för ordinarie verksamhet men ÖIS Fotboll och Hvitfeldtska elevkår väljer ändå att inleda samarbetet nu för att på bästa sätt kunna planera för en rödblå hösttermin tillsammans.

Är du och din förening/organisation intresserad av att samarbeta med ÖIS Fotboll? Hör då av dig till Felix.jonsson@oisfotboll.se eller bjorn.nilsson@oisfotboll.se.