Nyheter


ÖIS julmarknad i Nordstan 22 december

2 december 2017

Fredagen 22 december anordnas ÖIS årliga julmarknad. Mellan klockan 10-18 är det full rulle inne i Nordstan. Spelare och ledare kommer att finnas på plats och det säljs både souvenirer och årskort. Du kommer även ha möjlighet att sätta ditt namn på den vackraste matchtröjan och bli en del av vår stolta historia.

Både Stadium och Balders Hage kommer att finnas på plats på julmarknaden för att sälja ÖIS-souvenirer. Även spelare och ledare kommer att vara där för lite gött tjôt och intervjuer uppe på scen.

Du kommer även ha möjlighet att årets julklapp. Ett namn på nästa års matchtröja och ett årskort. Det är bara ett av många olika paket. Kolla in samtliga prisvärda paket i vår nya webshop Store 1887.

Allt om vår unika matchtröja för 2018 kan du läsa mer om här. Var med och fyll vår tröja med kärlek. Sätt ditt namn på den vackraste matchtröjan och bli en del av vår stolta historia.

Vi kommer dessutom att ha en auktion på plats. Lucka 22 i ÖIS julkalender kommer att hållas på scen i Nordstan istället för på nätet som resten av luckorna. Ännu en anledning till att ta dig till vår trevliga julmarknad.

Ett mer specifikt schema över dagen kommer att publiceras här på hemsidan vid ett senare skede när allt är helt spikat.

Varmt välkommen på ÖIS julmarknad 2017 i Nordstan fredagen 22 december kl. 10-18.

 

Text: Johan Velagic