Nyheter


ÖIS Member – En ny digital plattform för ÖIS:are

ÖIS Fotboll kan i dag presentera ÖIS Member. En ny digital plattform för ÖIS medlemmar och supportrar fyllt med ÖIS-content. Skapat av ÖIS:are – för ÖIS:are. Du som medlem kan redan i dag ansöka om ditt Memberskap för att ta del av framtida material.

Esayas Isaak kommer att rodda i den nya ÖIS-podden där olika ÖIS-profiler gästar.

Magasinet ÖIS:aren gör comeback i en ny tappning och med ett nytt namn: Amor et Fides. Redaktör för magasinet blir Nils Cedman från ÖIS SvenskaFans.

ÖIS speaker tillika historiker Pontus Forslund skriver krönikor med historiska nedslag.

Följ med “behind the scene” via ÖIS-play där du även kommer kunna se samtliga matcher i efterhand och uppleva alla målen gång på gång.

– Member kommer förhoppningsvis bli ett trevligt tillskott till vår kommunikation-portfolio där vi går lite djupare in i ämnen och frågor som rör ÖIS Fotboll och dess historia. En plats där vi helt enkelt vill förse våra medlemmar och supportrar med ännu mer ÖIS-content, som är skapat av just ÖIS:are. Det känns också väldigt roligt att ha med både Pontus, Esayas och Nils från starten och att vi återigen är ute och testar något nytt innan våra konkurrenter, säger ÖIS klubbchef Niklas Allbäck.

Lanseringen av ÖIS-member sker 30 augusti och kommer att vara tillgängligt gratis för alla ÖIS medlemmar. Redan i dag kan du som medlem i ÖIS Fotboll ansöka om ditt Memberskap och ta del av allt material från 30 augusti. Om du inte är medlem är det bara bara några få klick bort via länken nedan.

» Ta del av ÖIS Member – Ansök om ditt Memberskap

» Bli medlem i ÖIS Fotboll

ÖIS Member kommer även vara tillgängligt för 49 kronor per månad för övriga ÖIS:are som inte är medlemmar.

Missa inte!

Var där när det avgörs – Köp ditt halvårskort i dag

Biljetter till ÖIS – Mjällby AIF

Succé för supporterinitiativet #rödblåframtid: Över 400 000 kronor insamlat

Kolla in vår webshop Store 1887