Nyheter


ÖIS Member: Intervju med krönikör Pontus Forslund

Den 30 augusti lanseras en ny digital plattform för ÖIS:are i form av ÖIS Member. ÖIS speaker tillika historiker Pontus Forslund kommer bidra med krönikor där han gör nedslag i ÖIS digra historia.

ÖIS Member innebär en ny digital plattform där det bland annat bjuds på poddar, bakom kulisserna-material på ÖIS Play och ett magasin Amor et Fides.

– ÖIS Member är en bra innehållsplattform som skapar ett mervärde för ÖIS medlemmar. Man kan grotta ner sig i allt som har med ÖIS att göra i många olika format vilket känns väldigt spännande. Det är kul att vi får till en redaktionell del av vårt digitala utbud, säger Pontus Forslund som kommer att förse ÖIS:arna med härliga krönikor.

– Det kommer bli fantastiskt intressant. Vi kommer göra flera nedslag och djupdykningar i ÖIS rika och intressanta historia. Vi ska titta på en hel del segrar, men en del av vårt gemensamma förflutna innebär också en del kämpiga perioder och matcher. Det är de som gör att vinsterna sedan känns extra härliga. Det är många sköna personer som har passerat i ÖIS genom åren som vi också ska kika på. Det kommer bli blandade ämnen och förhoppningsvis kommer alla ÖIS:are ha behållning av det oavsett om du är historieintresserad eller inte, säger Pontus Forslund.

Som bekant lanseras ÖIS Member 30 augusti, men redan i morgon fredag tjuvstartar det med Forslunds första krönika.

– Jag är otroligt taggad. Jag har läst mycket om ÖIS historia och skrivit en del själv innan. Det känns skönt att nu kunna dela med mig av det och i ett format jag tror på. Det ska bli kul att förmedla det jag har läst in mig på. Det finns ett stort intresse kring ÖIS. Just att det är av ÖIS:are för ÖIS:are stärker oss och klubbkänslan. Det tror jag är en absolut nyckel för att ÖIS ska kunna vara en klubb med mycket hjärta, säger Forslund.

» Ansök om ditt Memberskap

Missa inte!

ÖIS Member – En ny digital plattform för ÖIS:are

Succé för supporterinitiativet #rödblåframtid: Över 400 000 kronor insamlat

Kolla in vår webshop Store 1887