Nyheter


ÖIS mot Hisingsbacka FC i Svenska Cupen

ÖIS ställs mot Hisingsbacka FC i Svenska Cupens omgång 2. Det står klart efter lördagens lottning. Matchen spelas 22 eller 23 augusti. Besked kommer senare.

Tidigare i veckan spelades de sista matcherna i den första omgången av Svenska Cupen. Nu är det dags för omgång 2. Då de 32 elitlagen från Allsvenskan och Superettan kliver in i tävlingen.

De 32 elitlagen lottades mot de 32 lagen från de lägre serierna. Matcherna spelas antingen 22 eller 23 augusti och det är lagen från de lägre serierna som har hemmaplan. Segrarna från omgång 2 avancerar vidare till gruppspelet som spelas i början av nästa år.

ÖIS lottades mot Hisingsbacka FC från Hisingen. Laget ligger för närvarande på en tolfte plats i Division 2 Norra Götaland där de i år är nykomlingar. Hisingsbacka har stått för en imponerande och snabb resa genom seriesystemet.

Säsongen 2010 spelade laget i Division 6. Åtta år senare befinner de sig i Division 2. Detta bland annat efter två raka seriesegrar då laget 2016 vann Division 4 och i fjoll vann Division 3.

Matchen i Svenska Cupen kommer att spelas 22 eller 23 augusti på Backavallen i Backa.

» Lottningen i sin helhet

 

Missa inte!

Stötta Enkronasmatchen
Biljetter till ÖIS – AFC Eskilstuna 30 juli
Kolla in vår webshop Store 1887