Nyheter


ÖIS och Petter Björlund går skilda vägar

12 september 2017

Örgryte IS och Petter Björlund har kommit överens om att bryta kontraktet i förtid. Mittbacken lägger ned sin fotbollskarriär.

I juli anslöt Petter Björlund till ÖIS efter en kort sejour på Färöarna. Nu har mittbacken och ÖIS kommit överens om att bryta kontraktet.

– Det var inte planerat att det skulle bli så här. Jag var både glad och stolt när jag skrev på för ÖIS. Sen kände jag att jag inte kunde satsa på elitfotbollen längre. Jag tappade motivationen och då går det inte att vara i en trupp i ett lag som ÖIS som spelar på elitnivå, säger Petter Björlund.

Efter flertalet år inom fotbollen, bland annat i Superettan och på Färöarna, avslutar nu Björlund sin fotbollskarriär. 28-åringen hann med fyra matcher i ÖIS-tröjan och noterades för ett mål – i hemmadebuten mot Norrby IF.

ÖIS Fotboll tackar Petter för hans tid i klubben och önskar honom all lycka till i framtiden.

/Johan Velagic