Nyheter


ÖIS överens med Simon Nilsson om en kontraktsförlängning

ÖIS Fotboll och Simon Nilsson har kommit överens om att förlänga mittfältarens kontrakt med 6 månader med en option på 1,5 år efter detta.

Simon Nilsson kom till Sällskapet inför säsongen 2018 och stod under sin första säsong för tre mål och två assist. Säsongen 2019 blev delvis förstörd av skador och tog slut med den olyckliga korsbandsskadan i cupmatchen mot Utsikten på Ruddalen i augusti.

ÖIS Fotboll har nu kommit överens med Simon om att förlänga kontraktet primärt med 6 månader men med en option efter det på 1,5 år.

Igor Krulj, sportchef ÖIS Fotboll

– Simon är en väldigt duktig fotbollsspelare som tidigare bevisat att han håller på den här nivån och som vi vill behålla i föreningen. Olyckligtvis har han drabbats av ens skada som vi vill ge honom möjlighet att rehabilitera hos oss. Förhoppningsvis kan han komma tillbaka i ännu bättre slag än tidigare.

Simon Nilsson

– Jag är väldigt glad att ÖIS vill hjälpa mig i min fortsatta rehabilitering från min svåra korsbandsskada. Jättetacksam över det! Det har varit och är fortfarande väldigt jobbigt i perioder att ta sig igenom skadan, så jag har många att tacka för allt stöd som gör det lättare. Framförallt min familj och sambo.

FAKTA
Namn: Simon Nilsson
Född: 1 juli 1992
Position: Central mittfältare
Moderklubb: Björkenäs/Pukaviks IF
Tidigare klubbar: Björkenäs/Pukaviks IF, Mjällby AIF, Sölvesborgs GIF (lån), IFK Värnamo.