Om Örgryte IS


Pressinformation

Pressackreditering

För pressackreditering till ÖIS Fotbolls hemmamatcher kontakta Björn Nilsson med ert namn och den mediaorganisation ni kommer representera. Var god och anmäl er i god tid innan, dock senast vardagen innan match.

Pressläktaren är belägen på Gamla Ullevis östra läktare. Pressläktaren nås via entré 7.

ÖIS.se

Ni får mer än gärna använda citat från ÖIS.se – men vänligen ange ”ÖIS.se” som källa.

ÖIS – inte Öis eller öis

I ÖIS klubbmärke står akronymen för Örgryte Idrottssällskap, ÖIS, skrivet i versaler – och har så gjort sen klubbens grundande 1887. Det uppskattas oerhört om även andra, däribland pressen, benämner ÖIS på samma sätt.

Klubbmärket – Rött för kärleken, blått för troheten

ÖIS klubbmärke är varumärkesskyddat® men är fritt att använda för våra partners, media och, i vissa andra sammanhang. Om ni inte vet ifall ni är berättigade att använda klubbmärket är ni välkomna att mejla Björn Nilsson.

Klicka här för att ladda ned de olika versioner som finns av ÖIS klubbmärke. För att veta vilken version du ska använda till olika syften hänvisar vi till ÖIS grafiska manual som finns att ladda ner här.

Grafisk manual

Är du intresserad av att veta hur ÖIS skall hanteras i grafisk form, från text till bild, hänvisar vi till vår grafiska manual. Du hittar den senaste versionen, uppdaterad den 11:e maj 2012, här.