Om ÖIS Fotboll


Pressinformation

Pressackreditering

För att ansöka om ackreditering krävs giltig presslegitimation (AIPS-kort eller medlemskap i sportjournalistklubb). Kontakta Björn Nilsson med ert namn och den mediaorganisation ni kommer att representera. Var god och anmäl er senast vardagen innan match.

Pressläktaren är belägen på Gamla Ullevis östra läktare, nås via entré 11 och öppnas 90 – 120 minuter före avspark. Du får där en ackrediteringsbricka eller fotoväst som ska lämnas tillbaka på samma ställe efter matchen.

» Läs mer om ackreditering

Citat från hemsidan

Ni får mer än gärna använda citat från fotboll.ois.se – men vänligen ange ÖIS Fotbolls hemsida som källa.

ÖIS – inte Öis eller öis

I ÖIS klubbmärke står akronymen för Örgryte Idrottssällskap, ÖIS, skrivet i versaler – och har så gjort sen klubbens grundande 1887. Det uppskattas oerhört om även andra, däribland pressen, benämner ÖIS på samma sätt.

Klubbmärket – Rött för kärleken, blått för troheten

ÖIS klubbmärke är varumärkesskyddat® men är fritt att använda för våra partners, media och, i vissa andra sammanhang. Om ni inte vet ifall ni är berättigade att använda klubbmärket är ni välkomna att mejla Björn Nilsson.

Klicka här för att ladda ned de olika versioner som finns av ÖIS klubbmärke. För att veta vilken version du ska använda till olika syften hänvisar vi till ÖIS grafiska manual som finns att ladda ner nedan.

Grafisk manual

Är du intresserad av att veta hur ÖIS skall hanteras i grafisk form, från text till bild, hänvisar vi till vår grafiska manual. Du hittar den senaste versionen, uppdaterad den 11:e maj 2012, här.