Nyheter


Östling gör comeback i startelvan mot Helsingborgs IF

29 oktober 2017

Det är fyra nya namn i startelvan mot Helsingborgs IF jämfört med senast. Bland annat är Andreas Östling tillbaka i startelvan för första gången på över en månad. Avspark sker 15.00 på Gamla Ullevi. Varmt välkommen.

För tredje matchen i rad gör Sören Börjesson och Fredrik Björck fyra ändringar i startelvan.

I backlinjen kliver David Johansson in på högerbacken istället för skadade Danny Ervik.

På mittfältet kommer både Andreas Östling och Daniel Sliper in istället för Rasmus Bozic och Albin Skoglund som inleder på bänken. Östling gör därmed sin första start på över en månad. Senast han startade en match blev det en  3-0-seger mot Syrianska FC 10 september.

Då Daniel Paulson är avstängd har tränarduon valt att plocka ner Johan Elmander som högermittfältare. Hans plats längst fram tas av Hakeem Araba som bildar anfallspar med William Atashkadeh.

Avspark mot Helsingborgs IF sker 15.00 på Gamla Ullevi. Ses då.

Startelva
1 Stojan Lukic
2 David Johansson – 5 Johan Hammar (K) – 6 Hannes Sahlin – 18 Jacob Ericsson
3 Johan Elmander – 20 Sebastian Carlsen – 8 Andreas Östling – 7 Daniel Sliper
11 William Atashkadeh – 10 Hakeem Araba

Avbytare
12 Kristoffer Björk, 21 Tommie Veljovic, 9 Albin Skoglund, 17 Emil Skogh, 19 Rasmus Bozic, 27 Jens Cajuste, 22 Martin Mutumba.

 

Har du inte möjlighet att ta dig till arenan i dag kan du följa matchen live på vårt Twitterkonto där vi rapporterar direkt från hela matchen.

För dig som inte kan se matchen på plats sänds den via CMore. Köper du matchen här går en del av intäkterna till Örgryte IS.

 

Text: Johan Velagic