Nyheter


Östling: ”Ska dit och ta tre poäng”

20 oktober 2017

I cirka en månad höll en ljumske Andreas Östling borta från spel. I måndags gjorde mittfältaren en efterlängtad debut med ett inhopp. Nu hoppas 24-åringen på än mer speltid.

Hur var det att göra comeback?
– Det var skönt så klart. Skittråkigt att behöva sitta på läktaren och kolla varenda match och rehaba i gymmet. Så det var kul att spela, även om det inte var så länge var det skönt att vara tillbaka, säger Andreas Östling.

Hur känns ljumsken och kroppen?
– Det känns okej. Det känns mycket bättre i alla fall som gör att jag kan spela. Jag kanske inte är 100 procent läkt än, men alldeles strax ska jag nog vara helt frisk, säger Östling.

Medan du gick skadad har Rasmus Bozic och nu senast Jens Cajuste fått chansen istället. Vad säger du om deras insatser?
– De har varit jättebra. De har gjort det svårt för mig, både Rasmus och Jens. Det har varit kul att se att de verkligen kommer in och tar för sig. Spelarna gör jättefina matcher. Jag är verkligen glad för deras skull, att de har visat upp sig och gjort det så bra.

Redan i morgon lördag är det dags för ny match igen, Varberg borta. Dina tankar inför det?
– Svår bortamatch ändå. Vi har haft lite problem där tidigare. Men vi ska väl dit och ta tre poäng och få ett snyggt avslut på den här säsongen som har varit lite upp och ned. Jag ser fram emot lördag. Hoppas att jag får spela och hoppas att vi vinner.

 

Biljetter till Varbergs BoIS – Örgryte IS

 

Text: Johan Velagic