Partner


Välkommen som partner till ÖIS Fotboll 2020

Vi ser fram emot ett spännande 2020 där vi tillsammans skapar förutsättningar för sportslig framgång och ett av Göteborgs bästa affärsnätverk.

Vi fortsätter att utveckla vårt fina partnernätverk och lyfter nivån för våra allra största partners till huvudpartners.

Under 2020 kommer vi att ha en mängd träffar med våra olika nätverk i samband med våra hemmamatcher, partnerresor, golfturnering, byggforum, fotbollsaktivitet samt vår uppskattade partnerbörs.

Därför ska du bli partner

ÖIS Fotboll ser fram emot ett spännande 2020 där vi tillsammans skapar förutsättningar för såväl sportslig framgång och ett av Göteborgs bästa partnernätverk. Vi erbjuder olika möjligheter för exponering på såväl ÖIS-gården, våra digitala plattformer samt på Gamla Ullevi under säsongens hemmamatcher.

Som partner får du:

  • VIP-biljetter till samtliga av ÖIS hemmamatcher
  • Access till ett av Göteborgs bästa nätverk
  • Deltagande på Partnerbörsen – vår unika nätverksarena
  • Exponering
  • Exklusiva erbjudande från föreningen
  • …och mycket mycket mer

Hjärtefrågor

Du som partner associerar dig inte bara med ÖIS utan du får på köpet associera dig till ÖIS hjärtefrågor. Nytt för i år är att ÖIS kan ordna föreläsningar på ditt företag om våra hjärtefrågor. Hjärtefrågorna kommer att sig egen gemensamma logga på ÖIS matchdräkter. ÖIS hjärtefrågor är Free Dawit, MOD merorgandonation, Friends, Cancerfonden, Westpride, för mer information se separat sida.

Våra paket

Huvudpartner

Huvudpartner


Som Huvudpartner får du möjligheten att tillsammans med Sveriges äldsta fotbollsförening förädla ditt varumärke, oslagbar exponering och nya affärsmöjligheter.

Som huvudpartner kommer du vara en drivande kraft i vår framtida framgång och en bidragande orsak till vårt ökade samhällsansvar.

Sällskapet

Sällskapet


ÖIS har varit med om mycket – men vi känner att vindarna har förändrats och med det tar vi sats mot nya höjder. Vi vill tillbaka till svensk fotbolls finrum – Allsvenskan.

Som en del av Sällskapet så får ditt företag en nyckelroll i vår framtida framgång och strävan efter att nå våra mål. Ni kommer vara en bidragande orsak till varje seger, varje mål och varje poäng.

Sällskapet leds av en ordförande från ett av medlemsföretagen som sitter på ett (1) år.

Guldpartner

Guldpartner


Ta del av det mesta och bästa ur vårt nätverk som Guldpartner.

Följ med oss på resor, delta på ÖIS-golfen, nätverka med övriga företag inom nätverket och se samtliga matcher live på Gamla Ullevi under säsongen 2020 från VIP-loungen.

Bjud med dina kunder och bekanta för en härlig upplevelse på Gamla Ullevi tillsammans med övriga nätverket och tillsammans med ÖIS A-lag.

Loungepartner

Loungepartner


Loungepartner är det bekväma alternativet för dig som vill se ÖIS samtidigt som du får tillgång till vårt partnernätverk genom möjligheten att delta vid samtliga av våra Partnerbörser, ÖIS-golfen och övriga nätverksaktiviteter som vi genomför under årets gång.

B2B-partner

B2B-partner


Som B2B-partner får du ut mest av ditt nätverkande vid alla våra nätverkstillfällen. Du är med och är aktiv i ett nätverk med över 200 olika företag totalt. Delta i såväl partnerbörser och övriga nätverksaktiviteter så som ÖIS-golfen med mera. Allt detta samtidigt som du får möjligheten att se ÖIS samtliga hemmamatcher på Gamla Ullevi i vår VIP-lounge.