Partner


Föreningsmatcherna 2020

 

Vi spelade den första matchen, vann det första SM-guldet och är ett av få lag som får äran att spela med en stjärna på vårt bröst. Men vi är också del av den fantastiska fotbolls- och föreningsrörelse som omfattas av alla andra fotbollsföreningar i vårt avlånga land som dag ut och dag in bidrar till samhället och kommande generationer.

Vi vill därför med årets föreningsmatcher ge tillbaka till alla de som vart med och utbildat* de spelare som idag representerar vårt kära sällskap i så väl herr- som damlaget. Genom att stötta föreningsmatchen 2020 bidrar du inte bara till ÖIS Fotboll under detta oerhört tuffa och utmanande år… du bidrar även till de föreningar som en gång vart med och utbildat våra spelare tidigare i deras karriärer. 25% av alla intäkter går därför oavkortat till att stötta ungdomsfotbollen runt om Sverige.

Så även om vi kanske inte kan erbjuda er möjligheten att se matchen live på plats så kan ni med gott samvete veta att ni inte bara gjort en insats för ÖIS… utan även de klubbar som varje dag gör en fantastisk insats och fostrar såväl nutidens som framtidens ÖIS:are och fotbollsälskare.

PRIVAT

Stötta med ett fast belopp om 990 kronor. Du erhåller en snygg och
unik ÖIS-pin som visar att du stöttat Föreningsmatcherna 2020 och ditt
namn på såväl hemsida som helsidesannons i tidning. Du har också 1 plats
på föreningsmatchkvällen i november.

FÖRETAG

Stötta med ett fast belopp om 3900 kronor. Du erhåller två snygga,
unika ÖIS-pins som visar att du stöttat Föreningsmatcherna 2020 och ditt
företagsnamn på såväl hemsida som helsidesannons i tidning. Du har också
2 platser på föreningsmatchkvällen i november.

FÖRETAG PLUS

Stötta med ett fast belopp om 9900 kronor. Du erhåller två snygga, unika
ÖIS-pins och 2 hoodies som visar att du stöttat Föreningsmatcherna 2020
samt ditt företags logotyp på såväl hemsida som helsidesannons i tidning.
Du har också 2 platser på föreningsmatchkvällen i november.

VÄLJ PAKET

 

* 25% av alla intäkter kommer tillfalla klubbar som vart med och utbildat spelarna i våra representationslag. Stöd kommer dock endast ges till breddföreningar vars representationslag under 2020 spelar i som högst Division 2 herrar och/eller Dam division 1. Av de 25% fördelas hälften solidariskt till alla klubbar som vart med och utbildat spelarna i ungdomsåren och andra halvan är rörlig beroende på hur många spelare respektive klubb vart med och utbildat.

För nedladdningsbar PDF, klicka här.