Partnerpaket

För mer information eller förfrågningar, vänligen kontakta:
Henrik Svartborn Försäljningschef 031-357 97 15 henrik.svartborn@ois.se
Niklas Allbäck Akademichef och Säljare 031-357 97 13 niklas.allback@ois.se
Pierre Edström Klubbdirektör 031-357 97 12 pierre.edstrom@ois.se

Huvudpartner

Som Huvudpartner till ÖIS har du möjlighet till allt vi har att erbjuda. Det är ert företags önskemål och behov som avgör hur vi tillsammans stärker ert varumärke. Vi hittar tillsammans aktiviteter och exponering som gynnar er på allra bästa sätt. Genom detta så får ni ett skräddarsytt Huvudpartnerpaket som är unikt för just ert företag.

Premiumpartner

Som premium partners är du en del av den innersta kärnan i ÖIS Partnerfamilj. Som Premiumpartner har ni bland annat full access till Partnerbörsen samt är inbjudna till samtliga partnerevents som ÖIS genomför under året. Ni syns även på ÖIS matchtröja med ert företags logotyp och har rätt att använda ÖIS klubbmärke i er egna marknadsföring. Allt detta och mer därtill får ni som Premiumpartner i ÖIS

Guldpartner

Som Guldpartner får ni exklusiva biljetter till ÖIS hemmamatcher i Superettan 2016. Företagets logotyp kommer att exponeras på hemsidan, Akademins hemsida samt synas i VIP-loungen. Som Guldpartners har ni bland annat full access till Partnerbörsen och är inbjudna till några av de partnerevents som ÖIS genomför under året.

Loungepartner

Som Loungepartner får ni exklusiva biljetter till ÖIS hemmamatcher i Superettan 2016. Företagets logotyp kommer att exponeras på hemsidan och som officiell partner har ni rätten att använda ÖIS klubbmärke i egen marknadsföring. Loungepartners har full access till Partnerbörsen och blir inbjudna till övriga nätverksaktiviteter.

ÖIS B2B

Som B2B partner får ni exklusiva biljetter till ÖIS hemmamatcher i Superettan 2016. Företagets logotyp kommer att exponeras på hemsidan och som officiell partner har ni rätten att använda ÖIS klubbmärke i egen marknadsföring. B2B partners har full access till Partnerbörsen, ni får delta vid 20 tillfällen i ÖIS networkout friskvårdsträning samt inbjudan till övriga nätverksaktiviteter och ÖIS-golfen.

Anmäl intresse

Välj paket