PARTNERPAKET

För mer information eller förfrågningar, vänligen kontakta:
Henrik Svartborn Försäljningschef 031-357 97 15 henrik.svartborn@ois.se
Jozo Matovac Säljare 031-357 91 61 jozo.matovac@ois.se
Hannes Sahlin Säljare 031-357 97 19 hannes.sahlin@ois.se
Niklas Allbäck  Klubbchef 031-357 97 13 niklas.allback@ois.se

HUVUDPARTNER

Som Huvudpartner får du möjligheten att tillsammans med Sveriges äldsta fotbollsförening förädla ditt varumärke, oslagbar exponering och nya affärsmöjligheter.

Som huvudpartner kommer du vara en drivande kraft i vår framtida framgång och en bidragande orsak till vårt ökade samhällsansvar.

SÄLLSKAPET

ÖIS har varit med om mycket – men vi känner att vindarna har förändrats och med det tar vi sats mot nya höjder. Vi vill tillbaka till svensk fotbolls finrum – Allsvenskan.

Som en del av Sällskapet så får ditt företag en nyckelroll i vår framtida framgång och strävan efter att nå våra mål. Ni kommer vara en bidragande orsak till varje seger, varje mål och varje poäng.

Sällskapet leds av en ordförande från ett av medlemsföretagen som sitter på ett (1) år.

GULDPARTNER

Ta del av det mesta och bästa ur vårt nätverk som Guldpartner.

Följ med oss på resor, delta på ÖIS-golfen, nätverka med övriga företag inom nätverket och se samtliga matcher live på Gamla Ullevi under säsongen 2018 från VIP-loungen.

Bjud med dina kunder och bekanta för en härlig upplevelse på Gamla Ullevi tillsammans med övriga nätverket och tillsammans med ÖIS A-lag.

LOUNGEPARTNER

Loungepartner är det bekväma alternativet för dig som vill se ÖIS samtidigt som du får tillgång till vårt partnernätverk genom möjligheten att delta vid samtliga av våra Partnerbörser, ÖIS-golfen och övriga nätverksaktiviteter som vi genomför under årets gång.

B2B-PARTNER

Som B2B-partner får du ut mest av ditt nätverkande vid alla våra nätverkstillfällen. Du är med och är aktiv i ett nätverk med över 200 olika företag totalt. Delta i såväl partnerbörser och övriga nätverksaktiviteter så som ÖIS-golfen med mera. Allt detta samtidigt som du får möjligheten att se ÖIS samtliga hemmamatcher på Gamla Ullevi i vår VIP-lounge.

Anmäl intresse

Välj paket