Partners

För mer information eller förfrågningar, vänligen kontakta:
Henrik Svartborn Försäljningschef 031-357 97 15 henrik.svartborn@ois.se
Jozo Matovac Säljare 031-357 91 61 jozo.matovac@ois.se
Hannes Sahlin Säljare 031-357 97 19 hannes.sahlin@ois.se
Niklas Allbäck Akademichef 031-357 97 13 niklas.allback@ois.se

VÄLKOMMEN SOM ÖIS PARTNER 2017

Vi ser fram emot ett spännande 2017 där vi tillsammans skapar förutsättningar för sportslig framgång och ett av Göteborgs bästa affärsnätverk.

Vi fortsätter att utveckla vårt fina partnernätverk och lyfter nivån för våra allra största partners till huvudpartners.

Nytt för i år är att vi startar en partnernivå kallad Sällskapet. Sällskapet kommer förutom att ta vara på våra sociala engagemang även komma in i klubbens allra heligaste med tre årliga träffar ihop med styrelsen och tränarstaben. Sällskapet ska komma med affärsmässig input i hur fotbollens prestation skulle kunna förbättras. Under 2017 kommer vi att ha 28 träffar med våra olika nätverk i samband med våra hemmamatcher, partnerresor, golfturnering, buggforum, fotbollsaktivitet samt vår uppskattade partnerbörs.

Du som partner associerar dig inte bara med ÖIS utan du får på köpet associera dig till ÖIS hjärtefrågor. Nytt för i år är att ÖIS kan ordna föreläsningar på ditt företag om våra hjärtefrågor. Hjärtefrågorna kommer att sig egen gemensamma logga på ÖIS matchdräkter. ÖIS hjärtefrågor är Free Dawit, MOD merorgandonation, Friends, Cancerfonden, Westpride, för mer information se separat blad.

ÖIS Akademi fortsätter att utvecklas! Under 2016 hade vi det mest framgångsrika året på länge med avancemang för vårt U17 till Allsvenskan och vinst i Distriktmästerskapen för U19. På barn- och ungdomssidan växer vi och är nu över 450 aktiva från 6 år samtidigt som vi har två duktiga och välfungerande flickgrupper. Inför 2017 ser vi fram emot att fortsätta att ta steg mot att återigen etablera oss som en av Göteborgs bästa utvecklingsmiljöer för unga spelare med god utbildning, bra instruktörer, sund värdegrund och fin fotboll på vår nylagda konstgräsplan.

ÖIS Fotboll arbetar med att lyfta sin digitala plattform till en gemensam mötesplats där supportrar, medlemmar och partners träffas virtuellt. Vi lever i en stark förändring av hur vi konsumerar idrott och tar till oss nyheter. Under 2016 lanserades en ny hemsida och en ÖIS-app. Till nästa år kommer vi att på nytt lansera ÖIS play med mycket rörligt material. Vi ser en stor potential i dessa plattformar och kommer kunna erbjuda er som partner möjligheten att visa era produkter och marknadsföra ert varumärke så att vi tillsammans kan göra bra affärer.

ÖIS friskvård – Vårt nya Partnerområde

”Men sana in corpore sana – En sund själ i en sund kropp”

ÖIS grundare Wilhelm Friberg använde detta citat när han startade Sällskapet.
Vi ser att friskvård och träning är något alla mår bra av. Som företagare vill du få ut max av din personal likväl som ÖIS Fotboll vill få ut max av våra spelare. Därför startar vi nu en del som vi kallar för ÖIS friskvård. Vi kommer anordna regelbundna träningar för ert företag, men även kunna ge kostrådgivning och sjukgymnastik. För att nå mål med träningen kommer vi anordna utmaningar varav vi startade Ullevi Arena Challenge 2016 tillsammans med Got Event. Det finns möjligheter för er att utveckla denna del tillsammans med oss, så att vi alla blir vinnare.

Anmäl intresse

Välj paket