Nyheter


Paulson: ”Känns surt – Vi borde ha vunnit”

13 juni 2018

Många trodde nog att ÖIS skulle gå mot segern när kapten Daniel Paulson nickade in 4-2 i 80:e minuten. Men som bekant blev det ett kryss i Originalderbyt.

Hur är känslan så här direkt efter slutsignal efter 4-4 mot Gais i derbyt?
– Nä, det är tungt. Det känns surt. Inför matchen kändes som att vi hade en bra chans att ta tre poäng. Det kändes det även under matchen. Så som matchen gestaltar sig känns det surt att tappa det så klart, säger Daniel Paulson.

Hur upplever du matchen?
– Det var mycket fram och tillbaka. Vi försöker straffa dem med våra omställningar hela tiden. Jag tycker att vi gör det och skapar många målchanser och vi gör även fyra mål. Sen är det väl tre fasta som de gör mål på. Det känns surt, vi borde ha vunnit, säger Paulson.

Du gör ett av målen i matchen, 4-2-målet med tio minuter kvar att spela. Hur gick tankarna då?
– Det kändes som att vi hade det hyfsat under kontroll. Sen kan man tycka att vi faller lite lågt, men det blir så när de trycker upp så mycket folk och spelar lite chansfotboll, det är klart att det skapas situationer. Men just då, när man gör 4-2 kändes det som att vi hade tre poäng.

Det var ju ditt första derby som lagkapten. Hur var det att leda ut ditt ÖIS inför över 13 000 här på Gamla Ullevi?
– Det var jättekul. Det är en jättekul match att spela. Det smäller på bra och det är bra fart. Det känns som att båda lagen vågade lite i det här derbyt. Det var nog en rolig match för publiken.

Redan på lördag är det ny match. Då väntar Norrby här hemma på Gamla Ullevi. Hur laddar du om inför den?
– Man får deppa i kväll (läs i går) och får tycka att det är piss nu, men det är ganska gött att det kommer en match snart igen så vi får vinna den istället.

 

Missa inte!

Biljetter till ÖIS – Norrby IF 16 juni

Kolla in vår webshop Store 1887

 

Text: Johan Velagic