Nyheter


R2 Kommunikation ny partner på nivån Sällskapet

ÖIS Fotboll är mycket glada att presentera en ny partner. ÖIS Fotboll och R2 Kommunikation har precis nått ett avtal på nivån Sällskapet och ser fram emot att samarbeta under 2020 & 2021.

Peter Rosenqvist, VD R2

– Det arbete som ÖIS med supportrar, partners och medlemmar har jobbat med de senaste åren är något som vi verkligen gillar och tror att vi kan hjälpa till att utveckla.

R2 är en välrenommerad byrå som hjälpt sina kunder med strategisk reklam och kommunikation sedan 1971. Det är inte första gången ÖIS och R2 har samröre. ÖIS hade R2 som kommunikationspartner redan under det sena 90-talet och en bit in på 00-talet.

R2 har lång erfarenhet av allt som rör kommunikation och varumärkesarbete, såväl i digitala som tryckta former, och kommer från och med nu att vara ÖIS strategiska partner i denna typ av frågor. I nuläget har ett arbete med att bygga på kampanjen “Gör det för vårt sällskap, för sen ska vi fira” inletts.

Felix Jonsson, media och kommunikationsansvarig ÖIS Fotboll

– Det känns väldigt skönt att få in en så erfaren spelare i laget. Ett alldeles utmärkt bollplank för mig och en välbehövlig resurs i allt vårt arbete. Vi är en väldigt speciell situation och därför känns det extra skönt med det här tillskottet.

Framöver kommer R2 även att hjälpa föreningen att utveckla den digitala kommunikationen och mycket annat.

ÖIS Fotboll vill naturligtvis att alla våra partners ska klara sig så bra det går ur det rådande läget. Om du har någon fråga som rör din kommunikation, antingen nu eller framtida, tveka inte att kontakta R2. Det vinner ni båda på.

Vi hälsar R2 varmt välkomna till Sällskapet!

Kontaktpersoner R2:

Peter Rosenqvist

peter@r2.se
070-893 22 58

Magnus Ekberg

magnus@r2.se
070-842 39 40

 

 

ÖIS erbjuder partnerpaket i en mängd storlekar. Är du och ditt företag intresserade av att bli rödblå partner, klicka då här för mer information! Eller skicka ett mail till Henrik.Svartborn@oisfotboll.se