Nyheter


Rapport om skadeläget i herrtruppen

Den senaste tiden har varit hektiskt för det medicinska teamet på ÖIS-gården. Nedan kommer en rapport om skadeläget i herrtruppen.

Oliver Stanisic

Mittbacken ådrog sig en skada i matchen mot Dalkurd. Initialt var det nog många som befarade det värsta.  Så är dock inte fallet, såväl korsband som ledband i knäet är intakta. Smällen mot knät håller likväl dock mittbacken borta i ett antal veckor.

Samuel Ohlsson

I samband med Samuels debut i Borläge där han, efter bara några minuter gjorde mål ådrog han sig en skada i foten. En skada som håller vänsterbacken borta en tid framöver.

Daniel Paulson

Mittfältaren har ådragit sig en fotskada som håller honom borta för tillfället, men förhoppningsvis är “Pålle” snart tillbaka i träning och match.

Arvid Sigurdsson

Har haft upprepade komplikationer med sitt knä. I nuläget vill föreningen inte ge någon prognos om när comeback kan vara aktuellt.

Karl-Johan Lindblad

Mittbacken har haft problem med en ljumske. Är dock snart tillbaka i ordinarie träning och matchspel borde vara aktuellt inom de närmsta veckorna.

Calle Wede

I slutet av matchen mot Västerås SK var olyckan framme. Dessvärre visar röntgren på en främre korsbandsskada vilket tyvärr medför att säsongen 2020 är över för Calles del. Nu väntar först operation och sedan rehabilitering.