Nyheter


Sahlin: ”Fick lite feeling”

6 mars 2018

Hannes Sahlin stod för matchens behållning när han elegant curlade in 2-0 i vinsten mot Grebbestad. Den nyblivna 30-åringen bar kaptensbindeln under matchen och hann även med en soloräd och ett gult kort.

ÖIS plockade hem fjärde raka segern när Grebbestads IF besegrades med 3-1. Vad säger du om matchen?
– Det var en kul match. Vi fick lufta en del yngre spelare som får känna på det och gör det jättebra. Det blir lite Hawaii-spel i matchen med alla byten och så där, men vi vinner. Det grämer mig lite att vi släpper in ett mål där, men vi vinner med 3-1 och gör tre mål framåt och kan åka ner till träningslägret med en god känsla, säger Hannes Sahlin.

Du stod för ett av målen. Ett fint sådant, eller vad säger du?
– Ja, den satt gött där. Det är precis efter straffen. Vi missar den och sen kommer den ut vid halvmånen så curlar jag den i borte. Det var skoj att göra mål, säger Sahlin.

Sen hade du även en fantastisk soloräd där du åker slalom mellan Grebbestads-spelarna. Kan du ta oss igenom det?
– Jag var la ganska pigg i slutet och de hade fått jobba mycket i deras backlinje och då fick man lite feeling. Det får man väl bjuda på ibland.

Du bar även bindeln i dagens match, hur är det att vara kapten?
– Det är väldigt ärofyllt. Det gör jag med glädje om tillfälle ges. Så klart väldigt stolt när man får ha den.

Tidigt mot torsdag lyfter planet mot Spanien för träningsläger. Dina förhoppningar på träningslägret?
– Det ska bli skönt att få spela på gräs och svetsa samman gänget. Jag tror det kommer att bli ett jättekul läger där nere med inte bara fokus på taktik utan även svetsa samman gruppen. Det tror jag gör mycket i en sån serie som vi spelar i. Att alla drar åt samma håll. Det är väldigt kul för oss att få möjligheten att åka ner.

 

Missa inte!

Följ ÖIS 2018 – Köp årskort

Kolla in vår nya webshop Store 1887

Följ ÖIS på bortaplan – Beställ ditt Bortakort

 

Text: Johan Velagic