Nyheter


Segerintervju med målskytten Daniel Paulson

Daniel Paulson blev stor matchvinnare mot Östers IF. Lagkaptenen gjorde matchens enda mål när smålänningarna besegrades med 1-0.

En ny 1-0-vinst. Denna gång hemma mot Östers IF. Du gjorde målet, om vi börjar där. Kan du ta oss igenom det?
– Jag får bollen på kanten av Allan (Mohideen). Jag kommer förbi första (spelaren) lite turligt egentligen, hittar Diego (Montiel), väggspelar med honom och trycker in den på ett. Det var gött, säger Daniel Paulson.

Hur skönt är det att ha två raka segrar nu?
– Vi hade ju en mindre smickrande svit som vi ville komma ur så fort som möjligt. Det var skönt att först och främst vinna bortamatchen mot Gefle och ännu skönare att kunna bygga vidare på det. Nu ska vi komma i en svit åt andra hållet och försöka vinna så många matcher som möjligt, säger Paulson.

Trots tre månader och elva raka matcher utan vinst halkade ÖIS ändå inte längre ner än till en åttondeplats. Det säger en hel del om vilken stark start det var på våren va?
– Ja, då var vi bra. Vi fick resultaten med oss och gjorde jättebra prestationer. Det var tungt under perioden då vi inte spelade så bra och inte fick med så mycket poäng heller. Nu ska vi få en svit åt andra hållet och bygga vidare på det här.

Hur viktigt är det att hålla nollan för andra matchen i rad?
– Jätteviktigt. Det ger en stabilitet och visar att vi börjar kriga och kämpa för varandra. Det känns bra.

Och för egen del i dag. Du var på rätt gott spelhumör och hade en del fina aktioner där du tog dig förbi lite motståndare. Hur känns formen?
– Jag gjorde en mindre bra första halvlek rent prestationsmässigt vilket hela laget egentligen gör. Men vi jobbar oss in i matchen och sista halvtimmen tycker jag är riktigt bra från hela laget.

Missa inte!

Biljetter till nästa hemmamatch mot IK Brage 23 september
Stötta Enkronasmatchen