Nyheter


Skoglund: ”Kommer in i det mer och mer”

26 september 2017

Albin Skoglund stod för ett nytt drömmål. Än en gång hittade ynglingen det bortre krysset. Denna gång räckte det hela vägen till tre poäng mot Trelleborgs FF.

Nytt drömmål från din sida, vad är det som händer?
– Ja, du. Nä, men det har känts bra de senaste träningarna och veckorna. Jag tycker att det börjar kännas bättre för egen del också. Jag kommer in i det mer och mer. Det är skönt när det blir mål också. Det är gött, säger Albin Skoglund.

Kan du ta oss igenom målet?
– Det är en omställning. Vi kommer runt på högerkanten och så hittar Pålle (Daniel Paulson) mig väldigt fint med en längre boll. Jag kommer precis in i straffområdet och hittar en lucka. Jag lägger upp den på högern och får iväg ett bra skott, säger Skoglund.

Hur skön var den här segern?
– Den här är jätteskön, verkligen. Det är som sagt väldigt jämnt där nere i tabellen nu. Det är ett topplag som är väldigt duktiga. Så det är jätteskönt att ta tre poäng här i dag.

Vad säger du annars om matchen? Var det en rättvis seger, eller vad säger du?
– Jo, men det får jag ändå säga. Jag tycker att vi är väldigt kompakta. Speciellt i första halvlek där vi inte har så mycket offensivt spel. I andra halvlek går de mer för en seger, men vi fortsätter med ett bra försvarsspel och ställer om jättefint. Jag tycker att vi förtjänar tre poäng.

 

Nästa hemmamatch spelas 16 oktober mot Gefle och då är det dags för Enkronasmatchen. Du behöver inte boka någon biljett utan kan bara dyka upp vid Gamla Ullevi under matchdagen. Alla går in gratis!

 

Text: Johan Velagic