Nyheter


Sliper om sena målet: ”Var dags att sätta dit den”

31 juli 2017

Daniel Sliper blev stor matchhjälte i kvällens vinst mot Norrby. Yttern hoppade in och avgjorde matchen med sitt 2-1-mål i den 89:e minuten.

2-1-vinst mot Norrby efter att du avgjort matchen i 89:e minuten. Vad säger du?
– Skönt. Behövligt framförallt. Om man ser det till denna match tycker jag att vi gör det bra. En jättefin första halvlek. Vi går ner oss lite i andra halvlek stundtals så får de göra ett mål. Då blir vi rejält stressade. Det var skönt att få sätta dit den i slutet och komma in och bidra lite, säger Daniel Sliper.

Kan du ta oss igenom målet?
– Det kommer en lyra upp till Hakeem (Araba) som skarvar vidare den. Jag tar emot och har en back i ryggen i början, men han viker av lite. Jag tar fram bollen och bara klipper till. Jag får en jättefin träff och bollen går stolpe in tror jag. Jätteskön känsla att få komma in och bidra lite, säger Sliper.

Känslan när du ser att bollen går in?
– Fantastiskt. När jag ser att den tar i stolpen och sen nuddar nätet. Då är det bara glädje. Det var skönt, framförallt nu när vi har haft en tung period med tre förluster. Då blir de här uddamålsvinsterna extra, extra, viktiga.

Var det det scenariot du hade i huvudet när du hoppade in?
– Inte att vi skulle släppa in mål och sen avgöra. Det är mer att man ska komma in och bidra. Hade vi lett med 3-0 hade jag också velat göra mål givetvis. Jag hade väldigt bra chanser senast mot Helsingborg, där lyckades jag inte sätta dit dem. Det hör till spelet ibland. Ibland gör man mål, ibland missar man mål. I dag var det dags att sätta dit den så det var jävligt skönt.

Avslutningsvis, när du byttes in presenterades du som Daniel ”Brazilian Boogie Champ” Sliper. Vad innebär det egentligen?
– Haha, jag vet inte. Det får du fråga speakern om.

 

Biljetter till nästa hemmamatch mot BP 9 augusti

 

Text: Johan Velagic