Nyheter


Stojan Lukic ny assisterande tränare

I går torsdag stod det klart att Fredrik Björck lämnade sitt uppdrag som assisterande tränare i ÖIS. Nu är ersättaren klar. Stojan Lukic kliver in i rollen som assisterande tränare till Thomas Askebrand.

Stojan Lukic anslöt till ÖIS inför säsongen 2017 och har under sina två år vaktat målet i samtliga 60 seriematcher i Superettan.

Lukic har kvar sin spelarlicens och kommer således även att vara tillgänglig för spel i Superettan 2019. 39-åringen kommer däremot att byta ut målvaktshandskarna mot anteckningsblocket.

I dag fredag blev det klart att Lukic går in i rollen som ny assisterande tränare. Kontraktet är skrivet på två plus ett år.

Stojan Lukic
– Först och främst vill jag tacka Thomas (Askebrand) och Niklas (Allbäck) med hela föreningen för att få ett så fint uppdrag i en så fin och stor förening som ÖIS är. Jag ser redan fram emot att börja jobba hårt tillsammans med övriga ledarstaben för att göra 2019 till ett riktigt bra ÖIS-år!

Niklas Allbäck, klubbchef ÖIS
– Samtidigt som det är trist att Fredrik lämnar känns det som att vi fyller upp det tomrum han lämnar efter sig på ett smidigt och bra sätt med denna lösning. Stojan är oerhört kompetent med sina egenskaper som person och ledare, men även med stora kunskaper inom fys- och kost. Något som våra unga spelare kan lära sig mycket av. Det känns som en väldigt bra lösning med Stojan som förhoppningsvis ska kunna bidra till vår fortsatta utveckling. Thomas kände också att det var rätt väg att gå, då var det bara att köra.

Missa inte!

Årskort 2019 – Upplev ÖIS på plats nästa år

Klä dig varmt – Kolla in vår webshop Store 1887

Läs om ÖIS nyförvärv 2019