Supporter


Bli medlem idag!

Bli medlem i Sveriges äldsta och anrikaste fotbollsförening, i gott sällskap med Agne Simonsson, Niclas Sjöstedt, Marcus Allbäck och många fler.

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. När anmälan är ifylld och du betalat in avgiften kommer vi att skicka ditt medlemskort med posten. Vid allmänna frågor om medlemskap kontakta: medlem@ois.se.

Såhär blir du medlem

Medlemsavgifter 2018

Vuxen: 450 kr
Ungdom (under 18 år): 250 kr
Pensionär: 250 kr
Superöisare 1.000 kr
Familj (2 vuxna & 2 barn): 1.000 kr

Om ni har några mer frågor om hur man blir medlem i ÖIS om man bor utomlands så kan ni kontakta Tina Küchlertina.kuchler@ois.se.

Inbetalning sker via Bankgiro 439-8418
Ni som bor utomlands men ändå är ÖISare kan ändå bli medlemmar. Ni behöver bara använda er av den här informationen istället:

IBAN: SE13 6000 0000 0002 2774 7771
BIC: HANDSESS
Kontonummer: 439-8418

Handelsbanken
Box 35001
400 24 Göteborg

Årskort 2019

Årets matchtröja

Balders Hage

Balders Hage

Supporterklubb

Supporterklubben Balders Hage är ÖIS officiella supporterklubb. Föreningen är bildad 1951 och en av landets absolut äldsta supporterklubbar. Namnet Balders Hage härrör från platsen där ÖIS bildades och var också namnet på ÖIS första idrottsplats. Balders Hage arbetar aktivt för att stödja ÖIS verksamhet. Det gör de exempelvis genom att stödja ungdomsfotbollen, stå i insläpp på träningsmatcher, ta fram ÖIS-iga souvenirer samt vara en resurs och samarbetspartner för folket på ÖIS-gården. Under fotbollssäsongen är en av Balders Hages huvuduppgifter att arrangera bortaresor för supportrar. Bli medlem hos Balders Hage så får du rabatt på såväl resor som souvenirer samtidigt som du stödjer världens bästa Sällskap.

Supportershop

Här hittar ni Balders Hages egna utvalda supportersouvenirer.

Östra Stå

Östra Stå

Supporterklubb

Benämningen Östra Stå har sitt ursprung i den östra ståplatsläktaren på gamla Gamla Ullevi som Örgryte IS supportrar stod på fram till 2006 då den fick ge plats för nya Gamla Ullevi. Östra Stå har varit omsjunget av ÖIS-supportrar sedan 90-talet och har sedan mitten av 00-talet använts allt mer för att benämna den läktarsektion som läktarstödet för Örgryte IS i första hand har kommit från, oavsett vilken arena vi spelat på, vilket väderstreck vi stått i eller om det varit ståplats eller sittplats. Där ÖIS spelat har Östra Stå varit på plats för att stötta laget

Östra Stå är en oberoende supporterplattform som riktar sig till alla ÖIS-supportrar som passivt eller aktivt vill bidra till att utveckla Örgryte IS fotbollssektion genom att stärka vår supporterkultur. Gruppen är startad med målsättningen att kanalisera engagemanget som finns på Östra Stå och göra så att det kommer ÖIS till ännu större nytta.

Gräsroten

Gräsroten


Varje år ger Gräsroten 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige. Varje gång en föreningsfadder spelar hos Svenska Spel får den föreningen poäng. Poängen avgör hur stor andel klubben får när Gräsroten betalar ut 50 miljoner kronor en gång om året. År 2017 fick ÖIS ungdomsverksamhet 265 364 kr genom Gräsroten.

Hjärtefrågor

Hjärtefrågor


Grundaren av vårt kära idrottssällskap, Wilhelm Friberg, var mån om att se till även de som hade mindre gott ställt eller på annat sätt var i nöd hade det bra. Att ge stöd och ställa upp för andra är något som ÖIS värnar högt. Läs mer om våra hjärtefrågor här.