Supporter


Åk på bortamatch


ÖIS Fotbolls bortafölje växer. Att åka på bortamatch har blivit en livsstil för många ÖIS:are de senaste åren. Vart laget än dyker upp finns ni alltid där. Supportrarna. För att stötta ÖIS och sjunga fram Sällskapet till poäng. Många säger att det är på bortaresorna som ÖIS:are verkligen lär känna varandra.

ÖIS Fotboll satsar medvetet på att underlätta våra supportrars resor till bortamatcherna och vi publicerar alltid information här på hemsidan som underlättar ert besök på landets olika arenor. Vår SLO finns alltid tillgänglig på både telefon och mail för att assistera er och svara på frågor. Vi försöker även ha vår SLO på plats på arenorna runt om i landet i största möjliga mån.

Att ta sig till bortamatcher
Beroende på vart ÖIS spelar erbjuder våra organiserade supporterföreningar allt som oftast resor till varje bortamatch där du kan köpa dig och dina vänner platser på de bussar som arrangeras. Nedan hittar du länkar till respektive supporterförenings hemsidor.

För er som väljer att resa privat med bilar och minibussar: Vi lägger alltid ut information här på hemsidan med adresser till eventuella samlingsställen i de olika städerna samt vart du kan parkera i närheten av de olika arenorna.