Nyheter


Supporterforum med Thomas Askebrand 6 januari

2 januari 2018

Lördagen 6 januari är det som bekant träningspremiär. Direkt efter träningen hålls ett supporterforum. Balders Hages ordförande Sandra Arvidsson kommer agera moderator och intervjua Thomas Askebrand på ÖIS-gården. Det hela drar igång 12.00. Varmt välkommen.

I höstas hölls första supporterforumet då Tony Ernst föreläste om medlemsdemokrati. På lördag är det dags för ett nytt supporterforum. Denna gång med ÖIS nya tränare Thomas Askebrand.

Klockan 10.00 hålls årets första träning. När träningen är avslutad kommer Thomas Askebrand att stå till förfogande från 12.00. Balders Hages ordförande Sandra Arvidsson kommer att vara moderator och intervjua Thomas inför intresserade supportrar som sedan kan ställa sina egna frågor till vår nya tränare.

– Vi står inför en otroligt spännande säsong och den kan knappast börja på ett bättre sätt. Jag hoppas att det blir fullt med folk på ÖIS-gården på lördag. Det känns superbra att Thomas Askebrand tar sig tid att träffa oss supportrar. Jag har fått äran att leda samtalet, men det är intresset och frågor från alla supportrar som gör det intressant. Så jag hoppas alla tar med sina frågor och kommer upp och deltar i pratstunden. Det är vi, alla, som är ÖIS, säger Sandra Arvidsson.

Alla är välkomna till att närvara och deltaga i supporterforumet lördag 6 januari 12.00. En lättare lunch i form av mackor kommer att serveras. Varmt välkommen.

 

Missa inte!

Fyll vår tröja med kärlek – Sätt ditt namn på matchtröjan 2018

Följ ÖIS 2018 – Köp årskort

Kolla in vår nya webshop Store 1887

 

Text: Johan Velagic