Nyheter


Supporterinfo inför Falkenbergs FF borta

14 september 2017

I våras blev det en härlig 2-1-vinst mot Falkenberg. På söndag är det dags för bortamatchen mot hallänningarna. Det är fritt inträde och bara en dryg timme från Göteborg. Här följer information till dig som funderar på att ta dig dit och heja fram ÖIS på plats. Vi ses i Falkenberg!

Vad: Falkenbergs FF – Örgryte IS, Superettan omgång 24
Tid: Söndag 17 september kl. 15.00
Plats: Falcon Alkoholfri Arena, Falkenberg

Biljetter
Det är fri entré till matchen, men biljett behövs. För att minimera köer rekommenderar vi att du bokar din biljett här. Det kommer även gå att hämta ut biljetter direkt vid bortainsläppet. Mer om gratismatchen kan du läsa om här.

Direkt till biljettbokningen.

ÖIS sektion
ÖIS har tilldelats sektion L och M som är belägen i hörnet på arenans långsida. Du når sektion L och M via entré D som öppnar 13.30 och som håller öppet cirka 15 minuter in på första halvlek. Läktaren är en träläktare som rymmer 1100 personer. Det finns vattentoaletter för dam, herr och handikappade på vår sektion. Kiosk med sedvanligt utbud (Öl 3,5%) finns tillgängligt på bortasektionen. Betalning görs med kontanter eller Swish. Eventuellt kommer det även att finnas kortläsare, men swish och kontanter fungerar garanterat.

Resa
Både Balders Hage och Östra Stå arrangerar bussar till Falkenberg. Anmälan sker via resegruppen@oissupporter.se alternativt via telefon/SMS till 0761-35 92 09 (Balders Hage) och via sociala medier alternativt resor@amoretfides.se (Östra Stå).

Bil och parkering
Bussar parkerar vid bortainsläppet. Ni som kommer i bilar parkerar på stora parkeringen utanför arenan. Skulle det vara fullt där finns det även parkeringar vid gamla Falkenbergs IP några hundra meter bort.

Övrigt
All eventuell skadegörelse, inklusive klistermärken kommer att debiteras ÖIS.
Håll koll på våra sociala medier för eventuell mer information inför matchen.

SLO-kontakt
Vi har ingen SLO från ÖIS på plats under matchen mot Falkenberg, men Frida finns tillgänglig via telefon.

För frågor kontakta oss på:
slo@ois.se
Frida Nywertz: 0762-68 89 62

Falkenbergs SLO Marcus Johansson finns däremot på arenan om behov finns för kontakt med honom. Hans telefonnummer är: 0705-25 47 57

 

För dig som inte kan se matchen på plats sänds den via C More. Köper du matchen här går en del av intäkterna till Örgryte IS. Matchen kommer även att sändas på TV4 Sport.

Du kan även följa matchen på vårt Twitterkonto där vi kommer att liverapportera.