Nyheter


Supporterinfo inför Originalderbyt

10 juni 2018

Derbydags! På tisdag är det äntligen dags för Originalderbyt igen. Som vanligt blir publiken en nyckelfaktor. Kom och stötta ÖIS på Gamla Ullevi! Här följer information till dig som ska ta del av Originalderbyt och heja fram ÖIS på plats.

Vad: Gais – ÖIS, Superettan omgång 12
Tid: Tisdag 12 juni kl. 19.00
Plats: Gamla Ullevi, Göteborg

Biljetter
Liksom förra året är det samma upplägg detta derby. ÖIS och Gais har valt att överlåta vissa sektioner till varandra där respektive klubb får ta del av intäkterna. Därför är det extra viktigt att du tänker på detta när du väljer att införskaffa din biljett.

ÖIS kommer denna match att räknas som bortalag vilket innebär att klacken huserar på sektion B samt P på södra kortsidan. Alla som har biljett till kortsidan skall in genom entré 1 som innebär att du skall ner i fållan vid tennishallen. För er som sitter på sittplats sektion C/D gäller entré 3.

Biljetter till matchen köper du med fördel som förköp på webben. På så sätt blir det både billigare och du underlättar vid inpasseringen. Vill du köpa biljett på arenan görs det vid bortaentrén. Betalning sker via kort eller kontanter.

Bortakortet gäller som vanligt till alla bortamatcher och visas upp i spärren.

Direkt till biljettbokningen

ÖIS sektioner

ÖIS Klack – Södra övre sektion B/P (A/O kan tillkomma beroende på hur biljettförsäljningen går). Här kommer mer aktiv stöttning av laget att ske med sång och flaggor. Ta ton för sällskapet och hjälp laget framåt.

Västra övre + nedre sittplats – C och D. Plats för som dem som hellre ser matchen sittandes på långsidan.

Resa
Enklaste sättet att ta sig till Gamla Ullevi är med kollektivtrafiken. Hållplatsen närmast arenan är ”Centralstationen”. Efter att du gått av vagnen eller bussen är det en femminuters promenad till arenan.

Cykelparkering finns i anslutning till arenan.

För bilburna rekommenderar vi parkering Ullevi Garaget alternativt Heden.

Uppladdning
Det är samling på Viiva klockan 15.00 som gäller på matchdagen för optimal uppladdning inför derbyfesten. Se till att träffa likasinnade och bygg upp en rejäl derbykänsla.

Sedan uppmanar Tifogruppen alla att vara på plats till uppvärmningen vid cirka 18.00 för stöttning av laget och tifoinstruktioner. Och att alla klär sig i rött. För kärleken. För Sällskapet. För ÖIS!

Övrigt
Det kommer ske full visitation av alla besökare till derbyt så vi ber alla att komma till tid! Dessutom är det en uppmaning från Tifogruppen som slitit hårt med Tifot till spelarna. Ta del av den instruktion som ges på plats och gör vad ni kan för att se till att arrangemanget blir som planerat.

ÖIS kan bli betalningsansvariga för all form av skadegörelse, inklusive klistermärken.

Håll koll på våra sociala medier för eventuell mer information inför matchen.

SLO-kontakt
Både Frida och Patric kommer att finnas på plats under derbyt.

För frågor kontakta SLO på:
slo@ois.se
Frida Nywertz: 0762-68 89 62
Patric Manhage: 0707-81 38 04

 

Biljetter till Originalderbyt

För dig som inte kan se matchen på plats sänds den även på CMore. Köper du matchen här tillfaller en del av beloppet ÖIS.

Du kan även följa matchen på vårt Twitterkonto där vi kommer att liverapportera.

 

Missa inte!

Biljetter till Originalderbyt mot Gais tisdag 12 juni

Biljettinformation inför tisdagens Originalderby

Kolla in vår webshop Store 1887


Text: Johan Velagic