Nyheter


Supporterinfo inför Östers IF borta

28 september 2017

På lördag är det redan dags för ny match. Efter den sköna vinsten senast mot Trelleborgs FF står nu Östers IF för motståndet. Här följer information till dig som funderar på att ta dig dit och heja fram ÖIS på plats.

Vad: Östers IF – Örgryte IS, Superettan omgång 26
Tid: Lördag 30 september kl. 15.00
Plats: Myresjöhus Arena, Växjö

Biljetter
Biljetter till matchen köper du med fördel som förköp på webben, se länk nedan. På så sätt blir det både billigare och du underlättar vid inpasseringen. Vill du köpa biljett på arenan görs det i anslutning till bortasektionen. Betalning sker via kort eller kontanter.

För er som har supporterkortet gäller det som biljett som vanligt. Håll utkik i sociala medier närmare match om hur vida inbyte mot biljett krävs eller inte.

Direkt till biljettbokningen.

Priser (Förköp, köp vid arenan blir 20 kronro dyrare)
Ordinarie: 120 kronor
Student/Ungdom (13-19 år): 80 kronor
Barn (6-12 år): 50 kronor
Barn (0-5 år): Gratis

ÖIS sektion
Bortasektionen är belägen på sektion H som du når via arenans norra kortsida, nedre plan. Entrén öppnar en timme innan matchstart, 14.00 och håller öppet cirka 15 minuter in på första halvlek. ÖIS är tilldelade 1000 ståplatser och 200 sittplatser. Kiosk finns tillgängligt på bortasektionen. Betalning görs med kort eller kontanter.

Resa
Östra stå arrangerar bussresa till Växjö. Anmälan sker via sociala medier alternativt via mail på kontakt@amoretfides.se.

Bil och parkering
Avsläpp av supportrar sker vid bortainsläppet. Bussarna parkerar sedan på Owe Jonssons väg. Parkering för privatbilar finns runt i arenastaden.

Övrigt
ÖIS kan bli betalningsansvariga för all form av skadegörelse, inklusive klistermärken. Visitering kommer att utföras av personal från Östers IF.

Håll koll på våra sociala medier för eventuell mer information inför matchen.

SLO-kontakt
ÖIS SLO Frida kommer att finnas på plats under matchen.

För frågor kontakta oss på:
slo@ois.se
Frida Nywertz: 0762-68 89 62

Biljetter till Östers IF – Örgryte IS 30 september

För dig som inte kan se matchen på plats sänds den via C More. Köper du matchen här går en del av intäkterna till Örgryte IS. Matchen kommer även att sändas på TV4 Sport.

Du kan även följa matchen på vårt Twitterkonto där vi kommer att liverapportera.