Nyheter


Supporterinformation Degerfors IF borta

Påskafton 2019 innebär bortamatch mot Degerfors IF. Det har blivit dags för den fjärde omgången i Superettan. Notera att matchen har flyttats från Stora Valla i Degerfors till Behrn Arena i Örebro. Här följer information för dig som firar påsk genom att stötta ÖIS på plats i Örebro.

Vad: Degerfors IF – ÖIS, Superettan omgång 4
Tid: Lördag 20 april kl. 13.30
Plats: Behrn Arena, Örebro

Biljetter
Biljetter till matchen köper du med fördel som förköp på webben. På så sätt blir det både billigare och du underlättar vid inpasseringen. Du kan även köpa biljetter på arenan, det finns dock endast en biljettkassa öppen vid lördagens match. Det tillkommer då 20 kronor på priset. Betalning sker via kort eller kontanter.

På grund av den sena flytten kommer det bara att finnas en biljettkassa öppen på arenan vilket gör att det kommer bli långa köer och du behöver få gå runt arenan för att köpa din biljett. Därför är det extra viktigt att köpa förköp till den här matchen.

Ni som eventuellt köpte biljetter innan matchen flyttades till Örebro använder den biljetten ni redan har köpt.

Ni som har bortakort visar upp dessa i entrén då det gäller som giltig biljett.

Priser (Förköp). Köp vid arenan blir 20 kronor dyrare.
Vuxen: 120 kronor
Pensionär: 100 kronor
Barn/Ungdom (12-19 år): 60 kronor

Direkt till biljettbokningen

ÖIS sektion
Bortasektionen är belägen på Östra ståplats. Entrén öppnar en timme innan matchstart. Kiosk finns tillgänglig i anslutning till sektionen. Betalning sker via kort eller kontanter. Toaletter finns också i anslutning till bortasektionen.

Observera att det kommer att vara begränsat utbud i kiosken. Troligtvis endast dricka och godis så ät gärna något innan matchen. Det finns en Max-restaurang på utsidan av arenan för den som vill äta innan eller efter matchen. Det begränsade utbudet beror på personalbrist till följd av sen arenaflytt samt att det är påskafton.

Resa
Både Balders Hage och Östra stå anordnar resor till Örebro. Anmälan sker via resegruppen@oissupporter.se alternativt via telefon/SMS till 0761-35 92 09 (Balders Hage) och via sociala medier (Östra stå).

Bil och parkering
Parkering för bussar finns i närheten av bortaläktaren vid ishallen. Privata bilar hänvisas till allmänna parkeringsplatser. Mer parkeringsinformation och hur du hittar till arenan – klicka här.

Övrigt
ÖIS kan bli betalningsansvariga för all form av skadegörelse, inklusive klistermärken.

Visitering kommer att ske av Degerfors inhyrda personal.

Håll koll på våra sociala medier för eventuell mer information inför matchen.

SLO-kontakt
Patric kommer att finnas på plats under matchen. För frågor ring eller smsa till 070-781 38 04

Frida är inte på plats men finns tillgänglig på telefon 0762688962

Biljetter till Degerfors IF – ÖIS 20 april

För dig som inte kan se matchen på plats sänds den även på CMore. Köper du matchen här tillfaller en del av beloppet ÖIS.

Du kan även följa matchen på vårt Twitterkonto där vi kommer att liverapportera.

Missa inte!

Rekordmånga årskort sålda – Köp ett du med

Var med och stötta Enkronasmatchen 2019

Klä dig varmt – Kolla in vår webshop Store 1887