Nyheter


Tifoinformation inför Originalderbyt

27 augusti 2017

Tifogruppen informerar.

Vi har de senaste månaderna jobbat med vårt största och dyraste tifo på många år (eventuellt någonsin) och vi är så gott som klara med produktionen. Vi har spänt bågen rejält och nu kvarstår bara en sak att lösa: Att få alla ÖIS:are att närvara på sektion B & P måndag 4 september och hjälpa till med utförandet!

Vi ser en risk i att det inte kommer vara så välfyllt som vi önskar och vi har resonerat oss fram till att vi kommer spara korren till ett senare tillfälle i det fall biljettförsäljningen till klacken inte börjar rulla i gång. Av den enkla anledningen att vi ville kunna ges chansen att få till utförandet så bra det bara går.

Sektion B & P rymmer cirka 1500 personer och vår bedömning är att vi måste fylla den till minst två tredjedelar för att kunna lyckas med arrangemanget. Nu när de flesta av oss har fått in nya pengar på kontot ser vi inget hinder för samtliga att köpa sin biljett NU ÖGONBLICKLIGEN! Det var elva år sedan vi senast avgick med seger i ett derby och med den förändring som nyligen skett i ledarstaben är det av yttersta vikt att spelarna ges vårt stöd för en maximal prestation. Östra Stå ska gunga som aldrig förr!

Vi har sagt att om inte minst 800 klackbiljetter är sålda tills nästa lördag så kommer vi överväga att ändra vår initiala planering och går på plan B istället. Det kommer krävas ytterligare ett gäng timmars förberedelse inne på Gamla Ullevi före matchen, och den tiden kommer vi inte lägga om vi inte är förvissade om att vi har de förutsättningarna som krävs för att få till utförandet.

STÖD TIFOGRUPPEN – KÖP BILJETT TILL SEKTION B & P OCH TJATA PÅ ALLA ÖIS:ARE DU KÄNNER ATT GÖRA DETSAMMA! Har du möjlighet så tas ekonomiska bidrag också tacksamt emot via Swish 123 552 7031 eller Bankgiro 595-8145!

Krossa dom!!

Biljetter till Originalderbyt 4 september