Nyheter


Tre nya spelare förstärker truppen

23 december 2015

Äntligen kan vi bekräfta att klubben förstärker truppen med tre nya namn. Det är med stor stolthet vi kan presentera Rasmus Andernil Bozic, Joakim Hall och David Johansson.

Rasmus Andernil Bozic är en nittonårig innermittfältare som var en av de spelare som tidigare i år var med på provspelsveckan här på Öisgården. Han kommer närmast från Häckens U19-lag. Klubben är väldigt nöjd med nyförvärvet och han beskrivs som en hårt jobbande spelare med bra karaktär som har framtiden för sig.

Joakim Hall är spelaren från Qviding som kommer att ansluta till backlinjen till nästa säsong. Den 23åriga backen spelar främst som vänsterback och har en känslig fot som fungerar bra i offensiven. Hall har tidigare spelat i ÖIS och välkomnar honom tillbaka till klubben.

David Johansson är även han 23 år men kommer närmast från Utsikten men har tidigare spelat i IFK Göteborg U och i Näset SK som pojklagsspelare. David är tänkt som högerback och förstärker backlinjen i första hand men kan även användas på andra positioner.

Intervjuer och mer information kommer att komma i början av nästa år när laget startat upp sin verksamhet igen.

Klubben välkomnar dessa tre spelare till det finaste av Sällskap.

Nu tar även ÖIS lite julledigt. Vi på Öisgården vill tacka alla våra medlemmar och supportrar för det fantastiska stödet under årets gång.
Nu blickar vi gemensamt framåt!

God jul och Gott nytt år