Nyheter


Tung förlust mot Akropolis

Läget blir allt mer kritiskt för ÖIS efter ytterligare en förlust i dagens match mot Akropolis.

På en perfekt gräsmatta på Gamla Ullevi, som Hannes Sahlin skämtsamt kallade planen i halvtid, tog ÖIS emot Akropolis denna regniga lördagskväll. Spelet präglades under den första halvleken av mycket kamp och lite skönspel, även om Aìlton bjöd på ett flertal delikatesser när tillfälle gavs.

Närmast var Hannes Sahlin som var uppe med pannan på en hörna, men nicken gick utanför. Den första, händelselösa, halvleken slutade därmed 0-0.

Andra halvleken inleddes på värsta tänkbara vis. En letade sig in förbi ÖIS-försvaret och fram till Oscar Pettersson i Akropolis som lade in 0-1 i den 47:e minuten.

Det dröjde dessvärre till att någon reaktion från ÖIS skulle komma. Först kring minut 60 började hemmalaget skapa chanser, det efter att Sjögrell, El Kabir och Bergmark Wiberg bytts in på plan. Men den reaktion och det tryck som ÖIS då lyckades skapa var inte tillräckligt för en kvittering.

ÖIS har nu endast 3 matcher kvar att försöka säkra kontraktet till nästa års upplaga av Superettan. Nästa match spelas på bortaplan mot Västerås SK den 22 november klockan 14:30.