UPPMANING FRÅN SUPPORTERGRUPPERNA - Örgryte Fotboll

UPPMANING FRÅN SUPPORTERGRUPPERNA

Om mindre än en vecka är det dags för derby. Ett kraftprov på såväl plan som läktare och det finns ingen anledning att inte redan nu börja förberedelserna.

Östra Stå och Balders Hage har enats om att det är röd klädkod som gäller på derbyt. Detta för bästa möjliga visuella effekt på läktaren. Vi vill därför att alla ser till att införskaffa en röd tröja eller t-shirt. Som vi alla vet står det röda för kärleken och vad är viktigare i ett derby än att visa upp kärleken till sitt lag?

Givetvis gäller klädkoden alla ÖIS:are på arenan, oavsett om du står i klacken eller sitter på långsidan. Vi ska vinna den här läktarkampen tillsammans, ung som gammal, ultra som N3-kund. Tillsammans är vi ÖIS och tillsammans ska vi synas och höras!

Har du inte något rött att ta på dig går det alldeles utmärkt att införskaffa något från Balders Hage, Östra Stå eller Intersport på arenan. Såväl Balders Hage som Östra Stå har nyheter i sortimentet, men givetvis kommer det finnas röda souvenirer i alla prisklasser.

Allt för att färga vår del av arenan i dess rätta färg.

Sprid ordet i sociala medier med hashtaggen #RöttFörKärleken.

// Östra Stå & Balders Hage

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedIn