Välkommen på Kick-Off Superlördag 18 mars - Örgryte Fotboll

Välkommen på Kick-Off Superlördag 18 mars

Lördag 18 mars kommer det att anordnas en hel rödblå dag på ÖIS-gården. Två ungdomsmatcher samt ÖIS-Östers IF kommer att spelas denna Superlördag. Dessutom delar vi ut beställda årskort. Säljer nya årskort och startar även försäljningen av lösbiljetter. Hjärtligt välkommen till en ordentlig Kick-Off.

Redan kl. 10.00 drar vi igång den härliga lördagen på ÖIS-gården. Första matchen börjar nämligen 10.15. U19-laget spelar då sin sista match i B-slutspelet i Ligacupen mot Qviding FIF.

Efter U19-derbyt är det dags för huvudnumret då ÖIS A-lag ställs mot superettankollegan Östers IF. Avsparkstid är 13.00.

Dagen avslutas sedan med en tredje och sista match då U16-laget tar emot ett annat småländskt lag. Nämligen Kalmar FF. Lagens sista match i A-slutspelet i Ligacupen.

Mellan, under och efter matcherna kommer det att finnas möjlighet till att hämta ut beställda årskort. Eller för er som ännu inte har köpt ett går det bra att inhandla sitt årskort nu innan säsongen drar igång. Annars finns även möjligheten att köpa lösbiljetter till premiären denna Superlördag till ära.

Kiosken kommer såklart att vara öppen som vanligt under hela dagen. Så kom hit och passa på att umgås, ha det jättetrevligt och bara dela med dig av alla härliga vårkänslor på ÖIS-gården.

Hjärtligt välkommen till vår Kick-Off Superlördagen 18 mars kl. 10.00-17.00.

Vi är ÖIS!

Följ ÖIS 2017 – Köp årskort!

 

Text: Johan Velagic

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedIn