Nyheter


Välkommen till Gamla Ullevi

I morgon lördag kommer Landskrona BoIS på besök. Här följer information inför ditt besök på Gamla Ullevi. Varmt välkommen.

Vad: ÖIS – Landskrona BoIS
Tid: Lördag 10 november 16.00
Plats: Gamla Ullevi, Göteborg

Biljetter
Vi rekommenderar alltid att du köper dina biljetter innan du kommer till arenan som förköp. Köper du dina biljetter via nätet är det alltid billigare. Du har möjlighet att inhandla dina biljetter hela vägen fram till matchstart. Du gör det smidigast med appen Ticketmaster Sverige som finns tillgänglig både för iPhone och Android.

Direkt till biljettbokningen ÖIS – Landskrona BoIS

Biljettkassan på Gamla Ullevi öppnar tre timmar innan avsparkstiden. Inför i år blir Gamla Ullevi en kontantfri arena. Därmed är det kortbetalning som gäller nu.

Ni som ännu inte har hämtat upp ert årskort kan dessa hämtas upp i huvudkassan i biljettkassan.

Grindarna öppnas en timme innan avspark.

Undanlagda biljetter hämtas vid infon i huvudkassan på långsidan bredvid Restaurang 12.

Biljetter för partners (VIP-biljetter + läktarbiljetter) hämtas vid entrén till Restaurang 12.

Press
För ackreditering ansöker du genom att skicka ett mail till bjorn.nilsson@ois.se senast vardagen innan match. Ackrediteringen hämtas ut i receptionen/spelarentrén som är entré 11.

Gamla Ullevi – En kontantfri arena
För att göra besöket på Gamla Ullevi säkrare, snabbare och enklare är arenan, med start denna säsong, kontantfri.

Från och med säsongen 2018 kommer endast kortbetalning att fungera i kiosker och restaurang på Gamla Ullevi.* Detta gör för att öka servicegraden samt höja säkerheten för personalen.
*Kiosken på sektion M kommer fortfarande att ta emot kontant betalning.

Sedan tidigare är även biljettkassan på Gamla Ullevi kontantfri.

Frågor besvaras av Claes Heyman Gamla Ullevi Restaurang & Konferens 0707-25 85 45.

Mat och dryck
Som vanligt kan du släcka din törst och mätta din hunger i kioskerna som kommer att vara öppna och erbjuda sitt standardutbud. Dessutom är två pubar öppna. N3 baren och klackbaren på Östra Stå.

Resa
Enklaste sättet att ta sig till Gamla Ullevi är med kollektivtrafiken. Hållplatsen närmast arenan är Centralstationen. Efter att du gått av vagnen eller bussen är det en femminuters promenad till arenan.

Cykelparkering finns i anslutning till arenan.

Information Bortasupportrar
Bortasektionen är på sektion A-O och nås via entré 1 på arenans södra kortsida.

Parkering för organiserade bussar finns i anslutning till bortasektionen. Infart från Smålandsgatan. Privatbilar parkerar enklast vid Heden som ligger cirka en femminuters promenad från arenan.

Kiosker med standardutbud och toaletter finns bakom läktaren på anvisad sektion.

Vi rekommenderar att ni köper förköp för att minska kötiden vid insläppet. Vill du köpa biljett på plats görs det i biljettkassan som öppnar tre timmar innan avsparkstiden.

Innehavare av supporterkortet visar upp detta direkt i insläppet och blir där avprickade mot lista. Du behöver alltså inte gå via biljettkassan.

Priser: Vuxen 99 kronor, Pensioner/Student 75 kronor, Barn 7-16 år 50 kronor.

Priserna gäller förköpsbiljetter. På arenan tillkommer serviceavgift.

Vänligen notera att endast kortbetalning är möjlig i biljettkassan då Gamla Ullevi numera är en kontantfri arena.

Information hemmasupportrar
För er som vill sitta på långsidan är det den östra långsidan som är öppen. Gå in via entré 10. Väl inne på läktaren är det fri placering.

Det går inte att gå mellan kort- och långsida när du väl är inne på arenan. Ni som har årskort på långsidan kan dock välja att ställa er på kortsidan men det valet måste göras innan ni går in på arenan.

Biljetterna köper ni alltid med fördel som förköp. På så sätt minskar ni köerna i insläppet och dessutom är det även alltid billigare att köpa biljetter som förköp.

Övrigt
Från det att arenan öppnar kommer det vara aktivitet i Östra Baren bakom Östra Stå. Som vanligt finns DJ:s på plats som roddar i spakarna. Kom i god till för optimal uppladdning inför matchen.

Som vanligt kommer du att kunna köpa årets souvenirer på Gamla Ullevi. Allt från vår vackra matchtröja till mössor och halsdukar. Det görs vid sektion M1.

I halvtidspausen kommer speakern Pontus Forslund underhålla publiken med intervjuer.

Vid frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta Örgryte IS SLO Frida Nywertz på slo@ois.se eller 0762-68 89 62.

Hjärtligt välkommen till ännu en fotbollsfest på Gamla Ullevi.

Missa inte!

Årskort 2019 – Upplev ÖIS på plats nästa år
Biljetter till säsongsavslutningen mot Landskrona BoIS 10 november