Nyheter


Välkommen till Gamla Ullevi & Upplevelsematchen

Det har blivit dags för Upplevelsematchen mot BP. Matchen där du själv väljer vad du betalar. Nedan följer information inför ditt besök på Gamla Ullevi. Varmt välkommen.

Vad: ÖIS – BP
Tid: lördag 28 september 16.00
Plats: Gamla Ullevi, Göteborg

Biljetter
Morgondagens match är unik på det sättet att du inte behöver köpa någon biljett. Du bara går in i någon av entréerna och betalar först efter matchen. Det du anser den var värd.

Allt om upplägget kring Upplevelsematchen kan du läsa om här. Notera att du fortfarande kan bidra även om du inte har möjlighet att vara på plats på Gamla Ullevi i morgon.

Vänligen notera att biljetter fortfarande krävs om du ska sitta på Dawitläktaren eller i Loungen.

Grindarna öppnas som vanligt en timme innan avspark.

Undanlagda biljetter hämtas vid infon i huvudkassan på långsidan bredvid Restaurang 12.

Biljetter för partners (VIP-biljetter + läktarbiljetter) hämtas vid entrén till Restaurang 12.

Press
För ackreditering ansöker du genom att skicka ett mail till bjorn.nilsson@oisfotboll.se senast vardagen innan match. Ackrediteringen hämtas ut i receptionen/spelarentrén som är entré 11.

Gamla Ullevi – En kontantfri arena
För att göra besöket på Gamla Ullevi säkrare, snabbare och enklare är arenan, med start denna säsong, kontantfri.

Från och med säsongen 2018 kommer endast kortbetalning att fungera i kiosker och restaurang på Gamla Ullevi.* Detta gör för att öka servicegraden samt höja säkerheten för personalen.
*Kiosken på sektion M kommer fortfarande att ta emot kontant betalning.

Sedan tidigare är även biljettkassan på Gamla Ullevi kontantfri.

Frågor besvaras av Stefan Hammarström Gamla Ullevi Restaurang & Konferens 0707-50 05 24.

Mat och dryck
Som vanligt kan du släcka din törst och mätta din hunger i kioskerna som kommer att vara öppna och erbjuda sitt standardutbud. Dessutom är två pubar öppna. N3 baren och klackbaren på Östra Stå.

Resa
Enklaste sättet att ta sig till Gamla Ullevi är med kollektivtrafiken. Hållplatsen närmast arenan är Centralstationen. Efter att du gått av vagnen eller bussen är det en femminuters promenad till arenan.

Cykelparkering finns i anslutning till arenan.

Information Bortasupportrar
Då det är Upplevelsematchen behövs inga biljetter till matchen eftersom du själv efter matchen bestämmer vad du vill betala.

Bortasektionen är på sektion A-O och nås via entré 1 på arenans södra kortsida.

Parkering för organiserade bussar finns i anslutning till bortasektionen. Infart från Smålandsgatan. Privatbilar parkerar enklast vid Heden som ligger cirka en femminuters promenad från arenan.

Kiosker med standardutbud och toaletter finns bakom läktaren på anvisad sektion. Vänligen notera att endast kortbetalning är möjlig då Gamla Ullevi är en kontantfri arena.

Information hemmasupportrar
För er som vill sitta på långsidan är det den östra långsidan som är öppen. Gå in via entré 10. Väl inne på läktaren är det fri placering.

Det går inte att gå mellan kort- och långsida när du väl är inne på arenan. Ni som har årskort på långsidan kan dock välja att ställa er på kortsidan men det valet måste göras innan ni går in på arenan.

Då det är Upplevelsematchen behövs inga biljetter till matchen eftersom du själv efter matchen bestämmer vad du vill betala.

Övrigt
Från det att arenan öppnar kommer det vara aktivitet i Östra Baren bakom Östra Stå. Som vanligt finns DJ:s på plats som roddar i spakarna. Kom i god till för optimal uppladdning inför matchen.

Vid sektion 8 och 9 kommer vi att ha vår souvenirförsäljning. Där kommer du kunna köpa allt från replicatröjan till kepsar och dekaler. Se hela utbudet här.

I halvtidspausen kommer speakern Pontus Forslund underhålla publiken med intervjuer.

Vid frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta Örgryte IS SLO Frida Nywertz på slo@ois.se eller 0762-68 89 62.

Hjärtligt välkommen till ännu en fotbollsfest på Gamla Ullevi.

Missa inte!

» Upplevelsematchen mot BP 28 september

» Säkra din plats till ÖIS-galan 23 november

» ÖIS Member – En ny digital plattform för ÖIS:are