Nyheter


Välkommen till kick off i dag 5 april

4 april 2018

Torsdag 5 april är det äntligen dags för släppet av årets matchtröja. Vi gör det med en kick off på Stadium Sisjön, ÖIS officiella leverantör av tränings- och matchkläder.

Mellan 16:00-20:00 håller ÖIS en kick off på Stadium Sisjön där ni för första gången får möjlighet att förse er med den vackraste av matchtröjor. För er som förbeställt er matchtröja kommer denna också finnas att hämta på Stadium Sisjön denna kväll.

Förutom matchtröjan kommer Stadium också erbjuda alla ÖIS:are 15 procent rabatt på en valfri produkt (gäller ej akademins träningskläder och Teamsales-sortimentet). Under kvällen får ni också möjlighet att mingla med spelare, tränare och styrelseledamöter.

Så passa på – hämta din matchtröja, förse dig med ÖIS-souvenirer, mingla och njut av en härlig eftermiddag i sann ÖIS-anda.

För er som inte har möjlighet att närvara den 5 april kommer era tröjor finnas att hämta på ÖIS-gården från och med 6 april under vardagar. För er som inte hämtar upp er tröja innan 12 april kommer vi skicka den till er angivna leveransadress vid köpet på www.store1887.se.

 

Missa inte!

Följ ÖIS 2018 – Köp årskort

Biljetter till hemmapremiären mot Frej söndag 8 april

Kolla in vår webshop Store 1887