Nyheter


Välkommen till ÖIS-dagen

16 september 2017

Örgryte IS bjuder in till en familjedag fylld av aktiviteter, tävlingar och kändisar. ÖIS samtliga fyra medlemsföreningar kommer att finnas på plats och visa upp sin idrott. Vi ses på ÖIS-gården lördagen 16 september. Alla är välkomna.

Vad: ÖIS-dagen
Var: ÖIS-gården – Korndalsvägen 2, Kallebäck
När: 12.00–16.00

Det har blivit hög tid för en trevlig och uppskattad tradition. På lördag 16 september är det åter dags för den årliga ÖIS-dagen.

Samtliga medlemsföreningarna inom Örgryte Idrottssällskap: Bowling, Brottning, Fotboll och Friidrott kommer att vara på plats. De olika sektionerna kommer att visa upp sina idrotter. Utöver att testa på de olika sporterna kommer det att bjudas på fler trevligheter.

ÖIS-dagen pågår 12-16 och timmarna kommer att vara fyllda av aktiviteter, tävlingar och kändisar. Dessutom blir det intervjuer med ÖIS:are av olika slag. Även vår eminente speaker Pontus Forslund är på plats och kommer att berätta om ÖIS historia.

A-truppen kommer också att infinna sig på ÖIS-gården för autografskrivning, tjöt och härligt häng.

Varmt välkommen till en fullspäckad ÖIS-dag lördagen 16 september kl. 12-16. Spelare, ledare, barn, föräldrar, mor- och farföräldrar, syskon, vänner och bekanta. Alla är välkomna! Ses på ÖIS-gården.

 

Gratisbiljetter till nästa match: Falkenbergs FF – Örgryte IS 17 september

Biljetter till nästa hemmamatch: Örgryte IS – Trelleborgs FF 26 september

 

Text: Johan Velagic